//
کدخبر: ۵۷۵۸۰۱ //

صدور بیش از ۲۲ هزار گذرنامه در کرمانشاه؛ افزایش ۱۰ درصدی تردد زوار خسروی

پلیس مهاجرت کرمانشاه از رشد صدور گذرنامه و افزایش سفر زائران خبر داد.

صدور بیش از ۲۲ هزار گذرنامه در کرمانشاه؛ افزایش ۱۰ درصدی تردد زوار خسروی
به گزارش فرتاک نیوز،

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمانشاه از صدور بیش از ۲۲ هزار جلد گذرنامه عادی و زیارتی از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: روند صدور گذرنامه در ایام اربعین با افزایش قابل توجهی همراه بوده است.

به گزارش فرتاک نیوز، سرهنگ فرزاد آزادی اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون ۲۲ هزار و ۵۲۰ جلد گذرنامه عادی و زیارتی در استان کرمانشاه صادر شده که بخش قابل توجهی از آن در ماه‌های محرم و صفر انجام گرفته است.

وی افزود: در ایام محرم و ۲۰ روز سپری‌شده از ماه صفر، ۹ هزار و ۴۵۰ جلد گذرنامه صادر شده که این میزان تقریباً با آمار سال گذشته برابری می‌کند.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمانشاه همچنین از چاپ و تحویل بیش از یک‌هزار و ۹۰۰ جلد گذرنامه زیارتی در شرایط ضروری خبر داد و گفت: این اقدام با هدف جلوگیری از جاماندن زائران از سفر معنوی اربعین انجام شده است.

سرهنگ آزادی با اشاره به آمار تردد زائران از مرز خسروی بیان کرد: از ابتدای ماه صفر تا پایان روز بیستم این ماه، بیش از ۵۲۰ هزار زائر از این مرز عبور کرده‌اند و تاکنون نیز بیش از ۴۲۰ هزار نفر به کشور بازگشته‌اند.

وی ادامه داد: میزان تردد زائران نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: گذرنامه‌های زیارتی مانند گذرنامه‌های عادی پنج سال اعتبار دارند، اما تفاوت اصلی آنها این است که گذرنامه زیارتی تنها برای سفر به کشور عراق قابل استفاده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۵۸۰۱ //
ارسال نظر