//
کدخبر: ۵۵۱۱۱۰ //

انهدام شبکه اختلاس و پولشویی در یکی از ادارات رزن

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رزن از شناسایی و متلاشی شدن یک شبکه سازمان‌یافته اختلاس و پولشویی در یکی از ادارات این شهرستان خبر داد و تأکید کرد برخورد با مفاسد اقتصادی با جدیت ادامه خواهد داشت.

انهدام شبکه اختلاس و پولشویی در یکی از ادارات رزن
به گزارش فرتاک نیوز،

 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رزن از شناسایی و انهدام یک شبکه فعال در حوزه اختلاس و پولشویی در یکی از ادارات این شهرستان خبر داد. این اقدام در پی رصد اطلاعاتی و پیگیری‌های مستمر دستگاه قضایی صورت گرفته است.

طاها نجفی‌احسان با اشاره به جزئیات این پرونده اظهار کرد: پس از انجام بررسی‌های دقیق و اقدامات اطلاعاتی هدفمند، فعالیت این شبکه شناسایی و با صدور دستورات قضایی لازم، روند برخورد قانونی با عوامل آن آغاز شد.

وی افزود: در همین راستا، دستورات لازم به ضابطان قضایی ابلاغ شده و اقدامات عملیاتی و قانونی در حال اجراست. تحقیقات درباره ابعاد مختلف این پرونده همچنان ادامه دارد و نتایج تکمیلی آن در زمان مقتضی به اطلاع عموم خواهد رسید.

دادستان رزن با تأکید بر عزم قاطع قوه قضاییه در مقابله با فساد تصریح کرد: همان‌گونه که دستگاه قضایی در برابر اغتشاشگران و مخلان نظم و امنیت عمومی بدون اغماض برخورد می‌کند، با مفاسد اقتصادی، اختلاس، پولشویی و هرگونه تضییع حقوق بیت‌المال نیز قاطعانه و بدون مماشات برخورد خواهد شد.

نجفی‌احسان در پایان خاطرنشان کرد: حقوق مردم و بیت‌المال خط قرمز دستگاه قضایی است و هیچ فرد یا جریانی در برابر قانون از مصونیت برخوردار نخواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۱۱۱۰ //
ارسال نظر