//
کدخبر: ۵۲۵۱۴۲ //
دبیرکل جمعیت هلال احمر:

دارو ستون فقرات سلامت و امنیت ملی است/ بیش از ۹۸ درصد نیاز دارویی مراجعین در داروخانه هلال احمر تامین می‌شود

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور در مراسم افتتاح داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه با اشاره به اهمیت تولید و تأمین دارو، از رشد ۶۲ درصدی مراجعه مردم به داروخانه‌های هلال‌احمر در ایام‌جنگ‌۱۲ روزه خبر داد و اعلام کرد که ۹۸.۲ درصد نیاز دارویی مراجعه‌کنندگان به داروخانه‌های هلال احمر تأمین می‌شود.

دارو ستون فقرات سلامت و امنیت ملی  است/ بیش از ۹۸ درصد نیاز دارویی مراجعین در داروخانه هلال احمر تامین می‌شود
به گزارش فرتاک نیوز،

«میثم افشار»، دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور امروز (دهم مرداد) در آئین افتتاح داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه گفت:

اهمیت این ساختمان کوچک تخصصی در حوزه دارویی بسیار فراتر از ظاهر آن است و می‌تواند سرآغاز تحولات جدی در استان باشد. همانطور که متخصصان می‌گویند، دارو کالایی بدون جایگزین است؛ بر خلاف مواد غذایی که می‌توان جایگزینی برای آنها یافت، هیچ کالایی جایگزین دارو نخواهد بود.

 وی افزود: دارو ستون فقرات نظام سلامت هر کشوری است و تأمین پایدار، دسترسی آسان و امنیت دارویی از ارکان نظام سلامت کشور ماست.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر کشور گفت: جمعیت هلال‌احمر کشور در تمام فرایند دارویی از واردات و تولید مواد اولیه و مؤثره تا تولید و توزیع دارو در شبکه داروخانه‌های جمعیت نقش‌آفرین است.

 به گفته افشار، مراجعه مردم به داروخانه‌های هلال‌احمر در طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به میزان ۶۲ درصد افزایش یافت که نشان دهنده این موضوع است که داروخانه‌ها پناه و مرجع مردم به‌ویژه در بحران‌ها، همه‌گیری‌ها، بلایای طبیعی، و جنگ هستند.

 وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۹۸.۲ درصد مراجعه‌کنندگان به داروخانه‌های هلال‌احمر کشور، داروی مورد نیاز خود را  دریافت می‌کنند گفت: ما مطلقاً به دنبال کسب درآمد نیستیم بلکه مأموریت ما خدمت‌رسانی مردمی و رفع نیازهای دارویی  است.

 افشار چالش داروخانه‌های هلال احمر را مطالبات این داروخانه‌ها از سازمان‌های بیمه‌گر عنوان کرد و افزود: مدیران استانی با راه‌اندازی داروخانه هلال احمر کرمانشاه به عنوان سی و نهمین داروخانه کشور سعی کنند مطالبات مدیریت شود تا در چرخه تامین دارو دچار مشکل نشوند چون با آسیب در این چرخه مردم آسیب خواهند دید.

  وی میانگین زمان مراجعه تا تحویل دارو در داروخانه های هلال احمر تهران را ۳۳ دقیقه عنوان کرد و‌گفت: برای تسریع روند ارائه دارو به مراجعین روند حضور کارشناس بیمه و تایید نسخه  گرا در داروخانه تامین کنید‌ و تلاش کنید داروخانه به صورت شبانه روزی ارائه خدمت نماید

  وی اضافه کرد:هر یک نفر که از در داروخانه دست خالی برود نمره منفی برای ما محسوب می‌شود 

  افشار از پیگیری فروش آنلاین دارو و در اختیار قراردادن رایگان دارو به بیماران خاص، خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران خبر داد و گفت: با حضور شبکه سه و نیم میلیون نفری جمعیت هلال احمر این توانایی را داریم که دارو را رایگان به بیماران خاص و خانواده شهدا، جانبازان برسانیم.

 به گفته افشار، صادرات دارو و کیفیت بالای داروی ایرانی در منطقه، خصوصاً در کشور عراق، فراتر از انتظار است که نشان‌دهنده اعتبار بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت است.

 دبیر کل جمعیت هلال احمر اشاره گ‌ای هم  به آماده‌باش هلال‌احمر در بحران‌های مختلف داشت و‌گفت: امسال ۱۲۰۰ نفر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی هلال‌احمر به عملیات اربعین  اعزام شده‌اند و ۶۰ بیمارستان و درمانگاه و ۱۲۳ درمانگاه و مراکز درمانی سیار به زائران خدمات ارائه می‌دهند.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه داروخانه کرمانشاه با دسترسی و لوکیشن مناسب راه‌اندازی شده، افزود: نظارت دقیق و داشبورد مدیریتی در داروخانه‌ها مسئله مهمی است و باید تلاش کنیم حتی یک مورد خطا در ارائه دارو وجود نداشته باشد و خدمات به شکلی ارائه شود که کمترین هزینه و بیشترین اثربخشی را برای مردم  در پی داشته باشد.

 گفتنی است؛ در این مراسم که باحضور معاونت سیاسی امنیتی استانداری، فرماندار،سرپرست شهرداری کرمانشاه و تعدادی از مدیران و مسئواین استانی برگزار شد کلنگ مرکز جامع توانبخشی و فیزیوتراپی جمعیت هلال احمر نیز به زمین زده شد.

 خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۵۱۴۲ //
ارسال نظر