آموزش حدود ۱۰۲۸ نفر در مدرسه رباتیک جهاد دانشگاهی کرمانشاه
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: در بازه هشتماهه سال گذشته، حدود یکهزار و ۲۸ نفر آموزش رباتیک دریافت کردهاند و این آموزشها منجر به تقویت تفکر خلاق، توانایی حل مسئله و اعتماد به نفس در کودکان شده است.

مهدی عبدالمالکی، معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، در آیین افتتاح مدرسه رباتیک این مرکز که امروز(۲۴ تیر) برگزارشد، با اشاره به دستاوردهای گسترده مجموعه آموزشی جهاد دانشگاهی، گفت: در سالهای اخیر کیفیت فعالیتهای آموزشی ما منجر به تربیت نیروهای متخصص و اثرگذار شده است و امروز با افتخار اعلام میکنیم که بخش بزرگی از مدرسین حوزه آموزش خانواده، از تربیتیافتگان همین مکتب آموزشی هستند.
او ضمن تشریح آمارهای آموزشی، افزود: در سال گذشته، بالغ بر ۶۰ هزار نفر از خدمات آموزشی مجموعه جهاد دانشگاهی کرمانشاه بهرهمند شدهاند و تلاش ما همواره بر این بوده که ورود این افراد با خروجی متفاوت همراه باشد و آموزش حقیقی در قالب ارتقاء مهارتها رقم بخورد.
عبدالمالکی در ادامه از توسعه فعالیتها در حوزههای نوین آموزشی خبر داد و تصریح کرد: سالهاست که آموزش برنامهنویسی در جهاد دانشگاهی آغاز شده و خروجیهای این دوره در پارک علم و فناوری کرمانشاه صاحب جایگاههای اجرایی شدهاند، همچنین در حوزه آموزشهای شبکه و امنیت، قویترین ساختار غرب کشور را در اختیار داریم و فارغالتحصیلان این حوزه توانستهاند مسیر شغلی موفقی را طی کنند.
وی با اشاره به راهاندازی آکادمی هوش مصنوعی نیز افزود: از تیرماه سال گذشته فعالیت در این حوزه نیز آغاز شده و چشمانداز روشنی در انتظار این برنامه آموزشی نوین است.
او در بخش دیگری از سخنان خود درباره مدرسه رباتیک گفت: در بازه هشتماهه سال گذشته، حدود یک هزار و ۲۸ نفر آموزش رباتیک دریافت کردهاند و این آموزشها منجر به تقویت تفکر خلاق، توانایی حل مسئله و اعتماد به نفس در کودکان شده است
به گفته عبدالمالکی، رباتیک نوعی فناوری نرم است که علاوه بر آموزش دانش علمی، موجب توسعه مهارتهای کار گروهی و پذیرش مفاهیم آموزشی در کودکان میشود.
عبدالمالکی با اشاره به عملکرد مدرسه رباتیک در میان دانشآموزان نیز عنوان کرد: تاکنون ۵۰۰ دانشآموز در پنج رده سنی ۵ تا ۱۸ سال در این مدرسه آموزش دیدهاند که نشاندهنده تأثیرگذاری عمیق این فعالیتهاست.
در ادامه این مراسم، سعید سلیمی مدیر و مؤسس مدرسه رباتیک نیز با اشاره به دستاوردهای سال گذشته در حوزه آموزشهای تخصصی، اظهار داشت:
خوشبختانه با همکاری مؤثر و حمایتهای بیدریغ سازمان جهاد دانشگاهی، موفق شدیم آموزشهای کامل حوزه الکترونیک را به دانشجویان ارائه کنیم و با وجود محدودیتها و چالشهای خاص این رشته، توانستیم نتایج قابل توجهی رقم بزنیم.
وی در ادامه افزود: در سالجاری، بیش از ۱۴۰۰ نفر در این دورهها آموزش دیدهاند و اطمینان داریم این رقم در سال آینده دو برابر خواهد شد.
موسس مدرسه رباتیک اضافه کرد: بر اساس آموزشهای انجام شده در این حوزه تا کنون برای ۱۸ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
خبرنگار:طیبه دولتآبادی
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.