نوزاد عجول در جاده به دنیا آمد! / واکنش سریع اورژانس جان مادر و نوزاد را نجات داد
در حادثهای خاص و انسانی، تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ رضوانشهر با اقدام سریع در مسیر دوران–پونل، موفق شدند مادر باردار ۳۴ ساله را در خودروی شخصی خانواده به سلامت زایمان دهند. خوشبختانه وضعیت عمومی مادر و نوزاد مطلوب گزارش شده است.

در یکی از مأموریتهای خاص و انسانی اورژانس گیلان، یک نوزاد در مسیر دوران–پونل با اقدام سریع تکنسینهای ۱۱۵ رضوانشهر در خودروی شخصی خانواده متولد شد.
به گزارش خبرنگار فرتاک نیوز، علیرضا پورسان، سخنگوی مرکز اورژانس گیلان گفت: ساعت ۱۹:۳۲ دوشنبه، تماس تلفنی از سوی خانواده یک مادر باردار ۳۴ ساله با مرکز فوریتهای پزشکی ثبت شد و از آغاز درد زایمان در مسیر دوران به پونل خبر داده شد.
وی افزود: پس از دریافت گزارش، تیم اورژانس رضوانشهر متشکل از حامد قنبری و انوشیروان اسدی بلافاصله به محل اعزام شدند. با رسیدن نیروها به محدوده سهراه پونل، مشخص شد زایمان مادر بسیار نزدیک است و زمان انتقال به بیمارستان وجود ندارد.
به گفته پورسان، تکنسینهای اورژانس با خونسردی و مهارت بالا، ضمن حفظ آرامش مادر و رعایت کامل اصول ایمنی و بهداشتی، فرآیند زایمان را در همان خودروی شخصی خانواده مدیریت کردند و نوزاد سالمی به دنیا آمد.
پس از انجام مراقبتهای اولیه، مادر و نوزاد توسط آمبولانس اورژانس به بیمارستان شهدای رضوانشهر منتقل شدند و بر اساس اعلام کادر درمان، هر دو در سلامت کامل هستند.
سخنگوی مرکز اورژانس گیلان در پایان از تلاش بیوقفه امدادگران ۱۱۵ در خدمترسانی به موقع به مردم تقدیر کرد و گفت: اینگونه مأموریتها نشاندهنده آمادگی و تخصص بالای نیروهای اورژانس استان در شرایط بحرانی است.