//
کدخبر: ۲۸۴۱۶۳ //
دکتر محمد رشیدی در بازدید از پروژه‌های صنعتی؛

تاکید نماینده مردم کرمانشاه بر ضرورت بهره‌گیری از توان داخلی و نیروهای بومی

نمانیده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی به همراه رییس سازمان صمت و برخی از معاونین و اصحاب رسانه از پروژه‌های صنعتی کرمانشاه بازدید نمودند.

تاکید نماینده مردم کرمانشاه بر ضرورت بهره‌گیری از توان داخلی و نیروهای بومی

 صبح روز پنج شنبه؛ اول آبان‌ماه سال ۱۳۹۹؛ دکتر محمّد رشیدی؛ نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی؛ به همراه مهندس محسن دارابی؛ رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، مهندس احسان صلاحی؛ معاون امور صنایع این سازمان و جمعی از خبرنگاران رسانه‌های جمعی، از چند پروژه صنعتی کرمانشاه بازدید به عمل آوردند.

در این برنامه؛ دکتر محمد رشیدی و مهندس محسن دارابی؛ ابتدا از طرح مهم و ارزشمند بیوایمپلنت شرکت دانش بافت البرز؛ واقع در شهرک صنعتی بیستون، بازدید به عمل آورده و به بررسی پیشرفت فیزیکی طرح، موانع و مشکلات پیش رو و روش‌های دسترسی به منابع اعتباری برای تکمیل و به بهره‌برداری رساندن این طرح، که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه نیز هست؛ پرداختند. مهندس صباغی؛ مدیرعامل شرکت در این بازدید گفت: شرکت دانش بافت البرز در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد که هدف از آن، تولید پودر استخوان و نیز قطعات استخوان برای توسعه خدمات پزشکی در عرصه‌های دندان‌پزشکی، ارتوپدی، بیماری‌های قلبی و سایر موارد مرتبط است.

 وی تصریح کرد :قرار است در این شرکت سالانه ۴۲۷۰۰۰cc محصولات استخوانی شامل: ۹۳ درصد پودر استخوان و مابقی قطعات بزرگ استخوانی برای پیوند زدن و استفاده در اندام انسانی، تولید و مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

photo_2020-10-22_18-21-16

photo_2020-10-22_18-21-22

 وی؛ عملاً مشکلات این طرح را منابع اعتباری ذکر کرد و گفت: با کمک و همت آقای دارابی و استاندار محترم؛ ۱۵ میلیارد تومان وام برای ما به تصویب رسیده و امیدوارم زودتر به این منبع اعتباری، دست پیدا کنیم.  

 مهندس دارابی، پروژه‌ بیوایمپلنت را یک پروژه دانش بنیان دانست که کلاس صنعتی استان را در این حوزه رونق می‌بخشد و نمونه خروجی محصولات آن در مقایسه با نمونه خارجی؛ به گونه‌ای است که ۳۰ برابر از خروج ارز جلوگیری می‌کند.  

 دکتر رشیدی؛ نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی؛ با مهم ارزیابی کردن پروژه بیوایمپلنت گفت: باید طی نامه‌ای به آقای رییسی که قرار است هفته آتی به کرمانشاه سفر داشته باشد، موضوع پایلوت قرار گرفتن کرمانشاه در غرب کشور مطرح، و به پزشکی قانونی دستور مؤثر و اکید در این زمینه برای همکاری داده شود.

 دکتر رشیدی؛ با تشکر از مهندس صباغی به خاطر سفر به کرمانشاه برای حل مشکلات پروژه گفت: من خرسند و خوشحالم از این‌که یک کار مهم و مؤثر دانش بنیان در کرمانشاه انجام می‌شود و بنا به تأکیدات مقام معظم رهبری راه برون رفت از خام‌فروشی و رهایی از وابستگی به نفت، جهش تولید و توجه به توانایی‌های داخلی است و برای رسیدن به این هدف باید روی اقتصاد دانش بنیان مانور بدهیم.

 وی تأکید کرد: بیوایمپلنت کار ظریف و ارزشمندی است که در پزشکی و صنعت، تحول ایجاد می‌کند و ما حداکثر تلاش خود را به عمل می‌آوریم تا چنین پروژه هایی با سرعت و قدرت بیشتری به سامان برسند.

دکتر رشیدی سپس در معیت مهندس دارابی؛ از پروژه بیو اتانول بازدید به عمل آورد. در این بازدید مهندس شیدانی؛ مدیرعامل این شرکت؛ توضیحات مبسوطی پیرامون چگونگی اجرای این پروژه تا به این مرحله، میزان پیشرفت فیزیکی طرح، مشکلات و موانعی که بر سر تکمیل فازهای مختلف طرح وجود دارد و نیازمندی‌های آتی آن، ارایه کرد.

 مهندس شیدانی گفت: این پروژه درواقع چند کارخانه و طرح در یک طرح است و محصولات متنوعی دارد؛ از جمله کارخانه آرد، خوراک دام و طیور و بیواتانول که محصول نهایی آن، الکل است.

photo_2020-10-22_18-21-28

 وی افزود: سیلوی ذخیره غلات ما که بخشی از آن به الکل تبدیل می شود، توانایی ذخیره ۳۰۰۰۰ تن گندم، ذرت و سایر غلات را دارد و در تأمین مواد اولیه برای خوراک دام و تهیه بیواتانول مؤثر است.

 مهندس دارابی نیز در بازدید از طرح بیواتانول ضمن درخواست تسریع در روند پرداخت‌های بانکی و رفع موانع تخصیص اعتبار به آن، درمورد این پروژه گفت: این قسمت می‌تواند روزانه ۵۵۰ تن محصول را آرد کند که رقم درخور توجه و مناسبی است و ترکیب محصولات به گونه‌ای است که مکمل یکدیگر عمل می‌کنند و می‌توانند سهم عمده‌ای از نیازمندی‌های استان را تأمین کنند، این درحالی‌است که پروژه مذکور می تواند بنا به گفته مدیرعامل طرح، co2 هم تولید کند.

 در بازدیدی از پروژه اسید سیتریک؛ مدیر فنی شرکت گفت: این پروژه فعلاً با توان بومی، توانایی بهره‌برداری از ۴۰ درصد ظرفیت کاری خود را دارد و ما در آینده نزدیک، تولید خود را آغاز خواهیم کرد.

وی کمک‌ها و اهتمام استاندار محترم کرمانشاه و مهندس دارابی؛ رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت در پیشرفت و اجرای این پروژه را حیاتی ارزیابی و از آن‌ها تقدیر نمود.

photo_2020-10-22_18-21-34

به گزارش فرتاک نیوز، دکتر رشیدی؛ نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی؛ با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از توان داخلی و نیروهای بومی گفت: این کارخانه با ظرفیت ۴۰ درصد درواقع از توان و دانش نیروهای بومی استفاده شده و اگر محصولاتی که این کارخانه تولید می‌کند، از خارج وارد شود، ضربه‌ای به آن و تولیدکنندگان مشابه خواهد بود. بنابراین باید مانع از ورود محصولات مشابه این کارخانه به داخل کشور شد تا بتوانیم عملاً از صنایع و تولیدات داخلی، دفاع و حمایت کنیم.

 آخرین طرحی که در این برنامه، مورد بازدید قرار گرفت؛ غرب کارتن بود. دکتر رشیدی در بازدید از غرب کارتن؛ تصریح کرد : اراده مجمع نمایندگان استان برای کمک به تولیدات داخلی، قوی است و ما به شدت به دنبال حل معضلات و طرح‌های تولیدی استان هستیم. در بازدید از غرب کارتن، علیزاده؛ مدیرعامل این شرکت؛ مشکل بازگشت ارز به کشور و تعهدات ارزی را به خاطر موانعی که در خارج از مرز هست مشکل بزرگ دانست و خاطرنشان ساخت دولت می بایستی حتماً در این مورد چاره‌ای بیاندیشد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۸۴۱۶۳ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان