//
کدخبر: ۱۲۳۳۰۳ //

خرید حمایتی برنج نباید به کشاورز آسیب بزند/ابلاغ دستور لغو ممنوعیت صادرات چای داخلی

استاندار گیلان گفت: خرید حمایتی برنج نباید به کشاورز آسیب بزند، لذا با توجه به ارزش کیفی این محصول باید تلاش کرد تا قیمت آن افزایش پیدا کند.

خرید حمایتی برنج نباید به کشاورز آسیب بزند/ابلاغ دستور لغو ممنوعیت صادرات چای داخلی
به گزارش فرتاک نیوز،

 دکتر مصطفی سالاری در نشست شورای برنامه ریزی استان که با حضور دکتر محمدباقر نوبخت، معاون رئیس ‌جمهور و رئیس سازمان برنامه ‌و بودجه کشور برگزار شد، به بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از مراحل اجرایی راه آهن رشت – قزوین و پل منجیل اشاره کرد و با ابراز خرسندی از پیشرفت فیزیکی طرح‌های مذکور گفت: این پروژه‌ها تاکنون با کیفیت مطلوب و روند مطالعاتی دقیق به انجام رسیده است.

وی با اشاره به این‌که روند اجرایی پل به مراحل پایانی نزدیک شده، تصریح کرد: بخشی از این پروژه در کشور نمونه‌ای نداشته و در نوع خود منحصر بفرد است.

استاندار گیلان، هم‌چنین به ابلاغ اعتبار آزاد راه رشت – قزوین با تلاش دکتر محمدباقر نوبخت و نمایندگان استان در مجلس اشاره کرد و افزود: دستور انجام مناقصه برای پروژه نیز انجام گرفته و به زودی با برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار وارد مراحل اجرایی طرح می‌شویم.

وی با بیان این‌که آزاد راه رشت – قزوین پروژه‌ای پیچیده و پرهزینه است، بر لزوم توجه به ابعاد کیفی طرح و آینده نگری تاکید کرد.

نماینده عالی دولت در گیلان هم‌چنین به واردات برنج و کنترل این موضوع اشاره کرد و گفت: کیفیت برنج گیلان و تفاوت آن نسبت به برنج خارجی بر کسی پوشیده نیست.

سالاری افزود: حمایت از محصول برنج نباید به کشاورز و فرایند کشاورزی آسیب بزند، لذا با توجه به ارزش کیفی این محصول باید تلاش کرد تا قیمت آن افزایش پیدا کند.

وی از مسئولان خواست تا با کنترل واردات برنج از حقوق کشاورزان و توسعه کشاورزی به عنوان صنعت بزرگ داخلی حمایت کنند.

ابلاغ دستور لغو ممنوعیت صادرات چای داخلی

استاندار گیلان از لغو ممنوعیت صادرات چای و ابلاغ این دستور به وزیر اقتصاد خبر داد.

به گزارش ایسنا، سالاری گفت: با پیگیری‌های نمایندگان گیلان در مجلس و فعالان صنعت چای، اعمال ممنوعیت صادرات چای داخلی که مدتی قبل از سوی وزارت صنعت،معدن و تجارت لغو شده بود با استمرار پیگیری‌ها اخیرا این دستور به وزارت اقتصاد ابلاغ شد.

وی افزود: چای یکی از محصولات استراتژیک استان و منبع درآمد حدود ۶۰ هزار خانوار چایکار شمال کشور به ویژه گیلان محسوب می‌شود.

سالاری با تاکید بر سیاست‌های حمایتی دولت تدبیر و امید در احیای باغ‌های تخریب شده چای و بازگرداندن آن به چرخه تولید تصریح کرد: صادرات چای یک فرصت برای تولید داخلی بوده و نباید اجازه داد که بازارهای هدف چای صادراتی با تصمیم‌های غیراصولی به راحتی از دست برود.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان این‌که چای بخش مهمی از اقتصاد و فرهنگ مردم گیلان زمین را در بر می‌گیرد، تاکید کرد: باید گام‌های اساسی‌ و اصولی‌تری در حوزه چای برداشت که در نهایت به تامین منافع بحق کشاورزان منتهی شود.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل ارزش چای در سبد خرید خانوار و تفاوت آن با برنج و گندم نیازمند بررسی‌های دیگری برای افزایش صادرات و کاهش میزان واردات هستیم که باید در کمیته‌ای ویژه پیگیری ‌شود.

استاندار گیلان در پایان اتخاذ تمهیدات و ارائه تسهیلات بیشتر به زراعی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای افزایش بهره‌وری باغ های چای و افزایش کیفیت برگ سبز این محصول به منظور افزایش کیفیت چای استحصالی را خواستار شد و بر لزوم برندسازی و بازاریابی مناسب‌تر و در نتیجه افزایش بهای چای داخلی تاکید کرد.

گفتنی است، وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲۷ مرداد صادرات چند کالای کشاورزی از جمله چای را از اول شهریور ممنوع اعلام کرده بود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۲۳۳۰۳ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان