شوک مجلس به جامعه رانندگان تاکسیهای اینترنتی/ بیمه اجباری رانندهها از دستور کار خارج شد؟
درحالی که چشم امید رانندگان تاکسیهای اینترنتی به مجلس بود، اما به نظر میرسد طرح الزام شرکتهای تاکسی اینترنتی به بیمه اجباری رانندگان دستور کار خارج شده است.

بر اساس مصوبه هیئتوزیران در اول اسفند ۱۴۰۳، بیمه رانندگان تاکسیهای اینترنتی اجباری شد و طبق مفاد این مصوبه، شرکتهای تاکسی اینترنتی باید به صورت توافقی بخشی از سهم بیمه را به تامین اجتماعی پرداخت کنند.
براساس مصوبه دولت، مبلغ پرداختی از سوی پلتفرمها از حق بیمه رانندگان کسر میشد. این اقدام میتوانست بار مالی بیمه را برای رانندگان کاهش داده و از سوی دیگر، مسئولیت بیشتری بر عهده پلتفرمها قرار دهد. میدر
حمایت «میدری» از بیمه رانندگان تاکسیهای اینترنتی
در ابتدای فروردین ماه وزیر تعاون با اعلام اینکه آییننامه بیمه رانندگان تاکسیهای آنلاین تصویب شد، گفت: لایحهای برای اینکه بتوانیم شاغلین در فضای مجازی و همچنین رانندگان تاکسیهای اینترنتی را بیمه کنیم، به تصویب رسیده است.
مسول پرداخت بیمه رانندگان تاکسیهای اینترنتی کیست؟
رانندگان تاکسیهای اینترنتی بر این باورند که شرکتها کارفرمای آنها هستند و پیگیری و پرداخت حق بیمه برعهده کارفرما است. از سوی دیگر کارشناسان تاکید دارند که پلتفرمها بهعنوان نهادهای مسئول، وظیفه پرداخت حق بیمه را بر عهده بگیرند.
چندی پیش تشکلهای صنفی رانندگان تاکسیهای اینترنتی با نامهای به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی خواستار اجرای مصوبه دولت و حمایت از رانندگان شدند.
یک بام و دو هوای مجلس درباره بیمه رانندگان تاکسیهای اینترنتی
مسلم صالحی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هم روز گذشته در واکنش به درخواست رانندگان تاکسیهای اینترنتی عنوان کرده بود که طبق قانون بر لزوم بیمه تمامی کارگران و کارمندان از جانب کارفرمایان و با اعلام اینکه بیمه رانندگان تاکسیهای اینترنتی از این قانون مثتثنی نیست.
با این وجود پیگیری خبرنگار اکونگار از منابع آگاه نشان میدهد که طرح الزام شرکتهای تاکسی اینترنتی به بیمه اجباری رانندگان از دستور کار مجلس خارج شده و به نظر میرسد بیش از ۴میلیون راننده مورد بیمهری نمایندگان خانه ملت قرار گرفتهاند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.