-
شناسه خبر 432326

اعضای هیأت عمومی دیوان عالی کشور میزان مجازات جزای نقدی هر یک از شرکای بزه کلاهبرداری را معادل سهم هر یک از متهمان از کل مبلغ کلاهبرداری تعیین کردند.

به گزارش فرتاک نیوز،

جلسه وحدت رویه هیأت عمومی با موضوع تعیین میزان مجازات جزای نقدی هر یک از شرکای بزه کلاهبرداری با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری رئیس دیوان عالی کشور و قضات عالی رتبه این دیوان برگزار شد.

در این جلسه درباره اختلاف نظر بین شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان سمنان و شعبه سی و یکم دادگاه تجدیدنظراستان فارس در زمینه تعیین میزان مجازات جزای نقدی هر یک از شرکای بزه کلاهبرداری با استنباط از ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان سمنان مجازات شریک جرم را مجازات فاعل مستقل دانسته و جزای نقدی هر یک از شرکای جرم کلاهبرداری را معادل کل مبلغ کلاهبرداری در نظر گرفته است اما شعبه سی و یکم دادگاه تجدیدنظر استان فارس میزان مجازات جزای نقدی هر یک از شرکای جرم کلاهبرداری را معادل سهم هر یک از متهمین از کل مبلغ کلاهبرداری در نظر گرفته است.

قضات هیأت عمومی دیوان عالی کشور پس از بحث مفصل پیرامون موضوع مطرح شده، در نهایت، رأی شعبه سی و یکم دادگاه تجدیدنظر استان فارس را که بر اساس آن میزان مجازات جزای نقدی هر یک از شرکای جرم کلاهبرداری معادل سهم هر یک از متهمین از کل مبلغ کلاهبرداری در نظر گرفته شده است، قابل تأیید دانستند.

آنچه دیگران میخوانند
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری فرتاک نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
همه اخبار
همه اخبار