مربی استقلال: داور تمرکز بازیکنان را برهم زد
در یک نشست خبری، مربی تیم فوتبال استقلال از تأثیرات منفی تصمیمات داور بر تمرکز بازیکنان صحبت کرد و به مشکلاتی که در این زمینه وجود داشت اشاره نمود.
به گزارش فرتاک نیوز؛ اوزجان بیزاتی، مربی تیم فوتبال استقلال، در نشست خبری پس از بازی با استقلال خوزستان گفت: «ما میخواهیم بدون حاشیه به کارمان ادامه دهیم، اما اجازه چنین کاری را به ما نمیدهند.» او به تلاشهای صورتگرفته برای تخریب یاسر آسانی و تأثیرات منفی داور بر تمرکز بازیکنان اشاره کرد و ادامه داد که اخراج آسانی نتیجه عملکرد نادرست داور بوده است.
آیا استقلال توانایی مقابله با داور را دارد؟
وی با بیان اینکه تیمش به دلیل اخراج یک بازیکن و مشکلات ناشی از تصمیمات داوری، نتوانسته با ۹ بازیکن جنگیده و به روند بازی ادامه دهد، تأکید کرد که در چنین شرایطی کار دشواری داشتهاند.
روحیه جنگندگی استقلال چگونه است؟
مربی استقلال با اشاره به روحیه جنگندگی تیمش خاطرنشان کرد که حتی با ۹ بازیکن هم تسلیم نمیشوند و به تلاش خود ادامه خواهند داد. او همچنین به یادآوری بازی سنگینی که سه روز پیش برگزار کرده بودند، پرداخت و گفت که با وجود خستگی و چالشها، آنها از تلاش دست نمیکشند.
- داور بازی عملکردی نامناسب داشت.
- اخراج یاسر آسانی تمرکز تیم را تحت تأثیر قرار داد.
- استقلال با وجود مشکلات، به تلاش ادامه خواهد داد.