//
کدخبر: ۵۹۹۱۶۷ //

تراکتور باز هم ناکام؛ شکست مقابل العین در لیگ نخبگان

تیم فوتبال تراکتور در سومین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا با شکست دیگری روبرو شد. این بار العین امارات توانست با پیروزی بر تراکتور، وضعیت این تیم را بحرانی‌تر کند.

تراکتور باز هم ناکام؛ شکست مقابل العین در لیگ نخبگان

به گزارش فرتاک نیوز؛ تیم فوتبال تراکتور ایران در سومین دیدار خود در گروه‌های لیگ نخبگان آسیا، امروز به مصاف تیم العین امارات رفت و با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد. این بازی در ورزشگاه هزاع بن زاید برگزار شد و تراکتور با آرایش دفاعی به میدان رفت.

چه عواملی باعث شکست تراکتور شد؟

تراکتور در ابتدا گل اول را از طریق اشتباه دروازه‌بان خود، پارسا جعفری، دریافت کرد. رمی ربیعه در دقیقه ۲۱ با شوتی از راه دور دروازه تراکتور را باز کرد. با آغاز نیمه دوم، تراکتور تلاش کرد تا نتیجه را جبران کند و در دقیقه ۵۵، تیبور هلیلوویچ موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند. اما این خوشحالی دیری نپایید و حسین رحیمی در دقیقه ۷۰ گل دوم را برای العین ثبت کرد.

وضعیت جدول و آینده تراکتور

تراکتور پیش از این نیز در لیگ نخبگان آسیا، شکست مقابل شباب الاهلی و تساوی با الشمال قطر را تجربه کرده بود. با این شکست، تراکتور با یک امتیاز در جایگاه سیزدهم جدول قرار دارد و وضعیت این تیم برای صعود به مراحل بعدی به شدت بحرانی شده است.

  • ترکیب تیم تراکتور: پارسا جعفری، مهدی شیری، شجاع خلیل‌زاده، تیبور هلیلوویچ، دانیال اسماعیلی‌فر، صادق محرمی، محمد نادری، فرشاد فرجی، محمد دانشگر، شهریار مغانلو و امیرحسین حسین‌زاده
  • قضاوت این بازی بر عهده عبدالله جمالی از کویت بود.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۹۱۶۷ //
ارسال نظر