کدخبر: ۵۹۵۹۶۷ //

آنتونیو والنسیا: پیشنهاد رئال مادرید در سال ۲۰۰۹ را نزدیک به قبول داشتم

آنتونیو والنسیا، بازیکن سابق منچستریونایتد، از علاقه رئال مادرید به خود در سال ۲۰۰۹ پرده برداشت. او این پیشنهاد را فرصتی زیبا دانسته و به تصمیمش برای پیوستن به یونایتد افتخار می‌کند.

آنتونیو والنسیا: پیشنهاد رئال مادرید در سال ۲۰۰۹ را نزدیک به قبول داشتم

به گزارش فرتاک نیوز؛ آنتونیو والنسیا، بازیکن پیشین منچستریونایتد، به بیان جزئیاتی از مذاکراتش با رئال مادرید در سال ۲۰۰۹ پرداخت.

او در این سال نزدیک بود که به مادرید برود، اما در نهایت تصمیم به پیوستن به منچستریونایتد گرفت. والنسیا گفت: «بله، آن فرصت را داشتم. آن زمان برای من می‌توانست اتفاق زیبایی باشد، اما تصمیم گرفتم به یونایتد بروم. حالا که به گذشته نگاه می‌کنم، افتخار می‌کنم که رئال مادرید به بازیکنی مثل من توجه کرده بود و همچنین به مسیری که در منچستر داشتم.»

او همچنین از تلاش دوباره رئال مادرید برای جذب خود در سال‌های بعدی یاد کرد و به این نکته اشاره کرد که خانواده‌اش در این تصمیم تأثیرگذار بودند: «مربی نبود؛ خانواده‌ام بودند. برای من خانواده مهم‌ترین چیز است. آن‌ها در منچستر راحت و خوشحال بودند.»

والنسیا درباره همکاری‌اش با ژوزه مورینیو در سال‌های پایانی حضورش در منچستریونایتد گفت: «او مربی بسیار پرشوری است که همیشه به فکر پیروزی است. امیدوارم در رئال مادرید بتواند به اهداف باشگاه برسد.»

به‌علاوه، او در مورد نامزدهای توپ طلا نیز صحبت کرد و از امباپه، لامین و وینیسیوس به‌عنوان مدعیان نام برد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۵۹۶۷ //
ارسال نظر