//
کدخبر: ۵۹۴۷۳۴ //

توافق اولیه یحیی گل‌محمدی با مهدی تاج برای هدایت تیم امید

یحیی گل‌محمدی پس از مذاکرات با مهدی تاج به توافق اولیه برای هدایت تیم فوتبال امید دست یافته است. این توافق می‌تواند زمینه‌ساز دستیابی به اهداف المپیک باشد.

توافق اولیه یحیی گل‌محمدی با مهدی تاج برای هدایت تیم امید

به گزارش فرتاک نیوز؛ یحیی گل‌محمدی با چند جلسه مذاکره با مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، به توافقات اولیه برای قبول مسئولیت هدایت تیم امید رسیده است. تاج در اظهارات اخیر خود از نزدیکی مذاکرات به نتیجه نهایی خبر داده و بیان کرده است که جزئیات این همکاری به‌زودی مشخص خواهد شد.

طبق آخرین گفتگوها، بخش عمده‌ای از ادامه مذاکرات به بررسی خواسته‌های گل‌محمدی و فراهم کردن امکانات لازم برای ایجاد یک تیم رقابتی مربوط می‌شود. رئیس فدراسیون فوتبال مسئول پیگیری این مطالبات خواهد بود تا شرایط لازم برای اجرای برنامه‌های سرمربی فراهم گردد.

یکی از مسائل کلیدی در مذاکرات، مدت همکاری و اختیارات گل‌محمدی برای برنامه‌ریزی تیم امید است. توافق مورد نظر همکاری بلندمدت تا سال ۲۰۲۸ را شامل می‌شود. این موضوع در صورت نهایی شدن می‌تواند فرصتی مناسب برای تحقق رویای صعود به المپیک به وجود آورد.

با این حال، هنوز نمی‌توان از امضای قرارداد نهایی صحبت کرد، زیرا مسائل مالی، جزئیات برگزاری اردوهای آماده‌سازی و امکانات مورد نیاز تیم باید در مذاکرات بعدی مشخص شوند. همچنین، وضعیت قرارداد گل‌محمدی با باشگاه دهوک عراق یکی از موانع اصلی در این مسیر است و فدراسیون باید شرایط جدایی او را از این باشگاه پیگیری کند. اما جدایی یحیی از باشگاه عراقی به عنوان مانعی در مسیر توافق برای حضور در تیم امید مطرح نیست.

اکنون باید دید که آیا تاج و گل‌محمدی در ادامه مذاکرات به توافق نهایی دست خواهند یافت یا اختلافات بر سر شرایط همکاری، رئیس فدراسیون را به سمت گزینه‌های دیگر و تاخیر در معرفی به هیئت رئیسه سوق خواهد داد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۴۷۳۴ //
ارسال نظر