رئال مادرید با بحران مصدومیتهای جدید مواجه است
رئال مادرید به دلیل مصدومیتهای متعدد، حالا با شش بازیکن غایب به تمرینات بازمیگردد. این مسئله به یکی از چالشهای اصلی تیم تبدیل شده است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ رئال مادرید در تلاش است تا تعداد مصدومیتهای خود را کاهش دهد و به سطح رقابتی مطلوب بازگردد. مشکلات جسمانی فصل گذشته، که منجر به ۶۰ مصدومیت شد، باعث تنش در باشگاه گردید و تنها وینیسیوس، گونسالو، براهیم و فران گارسیا از این بحران جان سالم به در بردند.
فصل گذشته، مصدومیتها بهطور مداوم تیم را تحت فشار قرار داد و در چهار ماه مختلف، تعداد مصدومان تا ۱۱ نفر افزایش یافت. اکنون، با ادامه این روند، رئال مادرید در آستانه بازیهای ملی با شش مصدوم به تمرینات خود بازمیگردد: رودریگو، میلیتائو، مندی، امباپه، والورده و کوناته.
تعداد مصدومیتهای رئال تا به اینجا به ۹ رسیده که برابر با تعداد مصدومیتهای این مقطع از فصل گذشته است. در پنج بازی ابتدایی فصل نیز، مورینیو با هفت بازیکن غایب مواجه بود.
رئال روز دوشنبه ساعت ۱۰:۳۰ به تمرینات والدبباس بازمیگردد، اما با توجه به غیبت بازیکنان ملیپوش، شرایط تیم محدود خواهد بود و سرمربی تنها بر روی شش بازیکن در دسترس تمرکز خواهد کرد: کورتوا، لونین، کارراس، رودیگر، آسنسیو و شوامنی.
در این فهرست هیچ مهاجمی وجود ندارد و ۱۴ بازیکن دیگر در اردوهای ملی حضور دارند. مورینیو امید دارد تا «ویروس فیفا» تأثیر بیشتری بر روی تیم نگذارد، بهویژه پس از مصدومیتهای اخیر.
خوشبختانه خبرهای مثبتی نیز از بخش پزشکی به گوش میرسد و احتمال بازگشت میلیتائو به تمرینات گروهی وجود دارد. پس از جراحی تاندون، پزشک او اجازه بازگشت به تمرینات را صادر کرده است.
انتظار میرود میلیتائو در ماه اکتبر دوباره به میادین بازگردد و به این ترتیب، امیدهایی برای بهبود وضعیت تیم وجود دارد.