کدخبر: ۵۹۰۹۴۳ //

محیطی‌زاده: از غیرمجاز بودن کفشم بی‌خبر بودم

فاطمه محیطی‌زاده، ملی‌پوش دوومیدانی، از دیسکالیفه شدن خود در بازی‌های آسیایی به دلیل استفاده از کفش غیرمجاز خبر داد. او تأکید کرد که از این موضوع اطلاعی نداشته است.

محیطی‌زاده: از غیرمجاز بودن کفشم بی‌خبر بودم

به گزارش فرتاک نیوز؛ فاطمه محیطی‌زاده، ملی‌پوش هفتگانه ایران، در رقابت‌های روز گذشته (جمعه، سوم مهر) به دلیل غیرمجاز بودن کفش خود دیسکالیفه شد و نتوانست مدال بازی‌های آسیایی را کسب کند.

محیطی‌زاده در توضیح این حادثه گفت: "در پنج ماده اول مسابقات پیشتاز بودم و با ورزشکاری که رکورددار ژاپن در این ماده است رقابت می‌کردم. پس از پایان ماده پرش طول، به نظر می‌رسید که ژاپنی‌ها به کفش من اعتراض کردند، اما من در حال بازگشت به هتل بودم و فرصتی برای اعتراض نداشتم."

او ادامه داد: "متأسفانه کفشم غیرمجاز بود و حدود پنج ماه است که این کفش جزو کفش‌های غیرمجاز اعلام شده و من از این موضوع بی‌خبر بودم."

محیطی‌زاده درباره شوکه شدن خود از این اتفاق گفت: "قبل از این که خبر دیسکالیفه شدنم را بشنوم، در حال فکر کردن به این بودم که مدالم را به چه کسی تقدیم کنم و چگونه خوشحالی کنم. فاصله بین شادی و غم من فقط دو دقیقه بود."

او افزود: "این موضوع خیلی برایم سخت بود، زیرا هفتگانه رشته‌ای بی‌رحم است. من تا ماده ششم روی مقام بودم و حتی اگر در ماده هفتم هم به میدان می‌رفتم، می‌توانستم مدال بگیرم. این می‌توانست من را به اولین بانویی تبدیل کند که در بازی‌های آسیایی در این ماده مدال می‌گیرد. اگر در کالروم به من اعلام می‌کردند، با پای برهنه هم می‌پریدم."

این ملی‌پوش دوومیدانی در مورد برنامه‌های آینده‌اش گفت: "سن من خیلی کم است و قصد دارم در رقابت‌های آینده با همین ورزشکاران رقابت کنم. می‌خواهم نشان دهم که فاطمه محیطی‌زاده کیست. انگیزه‌ام برای مسابقه بعدی بیشتر شده است. از مسئولان کمیته ملی المپیک و آقای خسروی وفا به خاطر در نظر گرفتن پاداش نفر دوم تشکر می‌کنم. این موضوع برای من انگیزه‌ای شد تا مسیرم را بهتر ادامه دهم. از مردم عزیز نیز به خاطر همدردی‌هایشان سپاسگزارم و امیدوارم در آینده مدالی خوشرنگ کسب کنم.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۰۹۴۳ //
ارسال نظر