//
کدخبر: ۵۸۰۴۶۸ //

تأیید حکم برگزاری بازی تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر

بازی تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد. این تصمیم از سوی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال تأیید شده است.

تأیید حکم برگزاری بازی تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر

به گزارش فرتاک نیوز؛ پس از اظهارات حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ، که اعلام کرد دیدار تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار خواهد شد، حجت کریمی، مدیرعامل تراکتور، نسبت به این موضوع واکنش نشان داد. وی بیان کرد که بهمنی اطلاعات کافی درباره این مسئله ندارد و باشگاه تراکتور در حال پیگیری درخواست خود برای حضور هواداران از طریق فدراسیون فوتبال است.

در همین راستا، مهدی دادرس، عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، در گفت‌وگویی تصریح کرد که کمیته استیناف به عنوان مرجع نهایی صدور رأی در ارکان قضایی فدراسیون، حکم کمیته انضباطی را مبنی بر برگزاری بازی تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر تأیید کرده است. وی اضافه کرد که این حکم شامل دیدار پیش‌رو و بازی برگشت این دو تیم می‌شود و سازمان لیگ مسئول اجرای آن خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۰۴۶۸ //
ارسال نظر