//
کدخبر: ۵۷۸۷۵۸ //

آرسن ونگر از دو حسرت بزرگ خود در فوتبال می‌گوید

آرسن ونگر، سرمربی پیشین آرسنال، دو بازیکن را به عنوان بزرگ‌ترین حسرت‌های دوران مربیگری‌اش معرفی کرده است. جذب نکردن کریستیانو رونالدو و انگولو کانته، دو ناکامی بزرگ او به شمار می‌رود.

آرسن ونگر از دو حسرت بزرگ خود در فوتبال می‌گوید

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین؛ آرسن ونگر، سرمربی اسبق آرسنال، در مصاحبه‌ای به دو بازیکن نامدار اشاره کرد که عدم جذب آنها، حسرت‌های عمیق دوران مربیگری‌اش را رقم زده است. او از کریستیانو رونالدو و انگولو کانته به عنوان این دو ستاره یاد کرده که هر یک در مقطعی می‌توانستند پیراهن آرسنال را بر تن کنند.

ونگر در خصوص رونالدو گفت: «قطعاً کریستیانو رونالدو. فکر می‌کردم می‌توانیم او را جذب کنیم. اگر کمی سریع‌تر عمل می‌کردیم؛ چند روز زودتر. چرا که ما با او به توافق رسیده بودیم و منچستریونایتد پس از چند روز وارد عمل شد.»

سرمربی فرانسوی همچنین به حسرت دیگرش اشاره کرد و افزود: «بنابراین در ابتدای دوران حرفه‌ای‌ام، کریستیانو رونالدو و در پایان دوران حرفه‌ای‌ام، انگولو کانته.»

او سپس به یادآوری داستان جالبی از روزهای ابتدایی کانته پرداخت؛ زمانی که این هافبک ناشناخته در فرانسه مشتری جدی نداشت. ونگر گفت: «کانته آسان بود. او برای باشگاهی در پاریس به نام سورن بازی می‌کرد که یکی از بهترین دوستانم مدیر آن بود. او به من گفت: 'لطفاً، من یک بازیکن دارم. او باورنکردنی است، اما هیچ‌کس در فرانسه او را نمی‌خواهد.'»

طبق گفته ونگر، دوستش شخصاً برای یافتن تیمی برای کانته تلاش می‌کرد: «او کانته را سوار ماشینش کرد و از یک باشگاه به باشگاه دیگر برد. در نهایت، یک باشگاه در دسته سوم فرانسه او را جذب کرد.»

کانته بعدها از همین فوتبال گمنام به سطح اول اروپا رسید؛ او با لسترسیتی قهرمان لیگ برتر شد، با چلسی لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد و همچنین با تیم ملی فرانسه قهرمان جام جهانی شد.

ونگر در پایان درباره مسیر عجیب پیشرفت کانته گفت: «این یک داستان باورنکردنی است. حتی می‌توان درباره انگولو کانته یک فیلم ساخت.»

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۸۷۵۸ //
ارسال نظر