خرید جدید ذوبآهن رسما معرفی شد
باشگاه ذوبآهن اصفهان امروز به صورت رسمی از علی شجاعی رونمایی کرد.
علی شجاعی که فصل گذشته با پیراهن خیبر به میدان رفت و توانست دو گل و دو پاس گل به نام خود ثبت کند، با نظر سیروس پورموسوی به عنوان یکی از خریدهای جدید ذوب آهن به این تیم اضافه شده و امروز نیز به طور رسمی از سوی باشگاه معرفی شد.
این بازیکن که توانایی بازی در پستهای دفاع چپ و وینگر را دارد، پس از پشت سر گذاشتن مذاکرات نهایی و توافق با مدیران ذوب آهن، قرارداد خود را با این باشگاه امضا کرد و حالا کارش را در اصفهان آغاز خواهد کرد.

طبق اعلام رسمی باشگاه ذوب آهن، قرارداد شجاعی با این تیم دو ساله است و سیروس پورموسوی قصد دارد از او برای تقویت سمت چپ تیم استفاده کند.
شجاعی که سابقه حضور در تیمهایی چون پرسپولیس، فولاد خوزستان و خیبر را در کارنامه دارد، پس از جدایی از خیبر و در شرایطی که گفته میشد به فولاد نیز نزدیک شده، در نهایت ذوب آهن را به عنوان مقصد بعدی خود انتخاب کرد.
با توجه به جدایی پدرام قاضیپور، کادر فنی ذوبآهن در پنجره تابستانی به دنبال تقویت این منطقه از زمین بود و در نهایت شجاعی به عنوان یکی از نفرات مدنظر پورموسوی به جمع سبزپوشان اضافه شد.
