قرارداد سرمربی ذوب آهن تمدید شد
با اعلام مدیرعامل باشگاه ذوبآهن، جلال امیدیان در سمت سرمربیگری این تیم باقی خواهد ماند.
جلال امیدیان مربی جوان و باتجربه که از نیمه راه لیگ برتر هدایت ذوبآهن اصفهان را برعهده گرفت، در مدت فعالیت خود تغییرات مثبتی را در عملکرد سبزپوشان اصفهانی ایجاد کرد و ذوبیها به بقا در لیگ برتر بسیار امیدوارتر شده بودند.
حالا در شرایطی که تکلیف ادامه مسابقات لیگ برتر و رقابتهای فصل آینده هنوز به طور دقیق مشخص نیست، مدیرعامل باشگاه ذوبآهن اعلام کرده که جلال امیدیان در سمت سرمربیگری این تیم برای فصل آینده هم باقی خواهد ماند.
جواد محمدی مدیرعامل ذوبآهن در این خصوص گفته است: «امیدیان سرمربی ما میماند و کار خود را انجام میدهد و مشکلی برای حضور در تیم ذوبآهن ندارد. انشاالله شاهد پیروزی کشورمان در مقابل دشمنان باشیم و روزهای بدون جنگ را در کشور ببینیم.»
گفتنی است؛ ذوب آهن یکی از باشگاه هایی است که اعتقاد دارد مسابقات لیگ برتر باید نیمه کاره تمام شود و فصل آینده لیگ با حضور 18 تیم ادامه پیدا کند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.