الماس یووه همه چیز را تغییر داد: خوشحالم کمک کردم!
کنان ییلدیز از این که توانست نقشی را در پیروزی یوونتوس ایفا کند ابراز خوشحالی کرد.
ییلدیز در دیدار برابر بوده گلیمت در نروژ ابتدا روی نیمکت بود و این برنامه به عنوان بخشی از چرخش گسترده ترکیب از سوی لوچانو اسپالتی برای فشار نیاوردن به بازیکنانش در این مقطع حساس و تقویم شلوغ این فصل تعریف شد اما تعجب بسیاری از هواداران یووه را هم به همراه داشت.
با توجه به این که بیانکونری ۰-۱ از این حریف عقب بودند، او بین دو نیمه وارد زمین شد و بازی را متحول کرد. این بازیکن الهامبخش گلهای لوییس اوپندا، وستون مک کنی و جاناتان دیوید شد که منجر به پیروزی ۲-۳ تیمش در این بازی و کسب سه امتیاز بسیار مهم در این دیدار از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا شد.
ییلدیز به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: «قبل از بازی نمیدانستم که بازی نخواهم کرد، این تصمیم مربی بود. میخواستم وقتی وارد شدم بهترین عملکردم را ارائه بدهم و به تیم کمک کنم. من روی گل یا پاس گل تمرکز نمیکنم، من اینجا هستم تا به تیم کمک کنم و خوشحالم که امشب کمی کمک کردم.»
ییلدیز همچنین یک گل برای فابیو میرتی ساخته بود تا او آن را وارد دروازه کند اما به دلیل این که اوپندا پیش از او در منطقه آفساید قرار داشت، این گل مردود شد. ییلدیز با اشاره به این حرکت اضافه کرد: «فکر میکردم بهترین حرکت من در بازی بود و خیلی خوب میشد اگر او هم گل میزد. حکم گیلاس آخر روی کیک را داشت.»
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.