//
کدخبر: ۵۳۸۴۸۳ //

شوک اخراج تودور جواب داد؛ یوونتوس با برد بازگشت! / پیروزی خانگی رُم مقابل پارما

در ادامه دیدارهای هفته نهم سری A ایتالیا، تیم‌های یوونتوس و رُم موفق شدند حریفان خود را در خانه شکست دهند. بانوی پیر با هدایت موقت خود، پس از اخراج ایگور تودور، بردی روحیه‌بخش به‌دست آورد و جالوروسی نیز در المپیکو سه امتیاز حساس گرفت.

شوک اخراج تودور جواب داد؛ یوونتوس با برد بازگشت! / پیروزی خانگی رُم مقابل پارما

تیم فوتبال یوونتوس شامگاه چهارشنبه در ورزشگاه آلیانتس تورین میزبان اودینزه بود و در پایان با نتیجه ۳ بر ۱ به پیروزی رسید. این برد در شرایطی رقم خورد که یووه روزهای پرالتهابی را پس از کنار گذاشتن ایگور تودور پشت سر گذاشته بود.

گل‌های یوونتوس در این دیدار را دوشان ولاهوویچ در دقیقه ۵ از روی نقطه پنالتی، فدریکو گاتی در دقیقه ۶۷ و کنان ییلدیز در دقیقه ۶+۹۰ (پنالتی) به ثمر رساندند. تک‌گل اودینزه نیز در نیمه دوم وارد دروازه بانوی پیر شد.

به نظر می‌رسد شوک ناشی از تغییر کادر فنی تأثیر مثبتی بر عملکرد یوونتوس داشته است. طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی، لوچانو اسپالتی گزینه اصلی هدایت این تیم در ادامه فصل به شمار می‌رود و مذاکرات نهایی میان دو طرف در حال انجام است.

در دیگر بازی همزمان، تیم رُم در ورزشگاه المپیکو مقابل پارما صف‌آرایی کرد و موفق شد با نتیجه ۲ بر ۱ حریف خود را شکست دهد. ماریو ارموسو در دقیقه ۶۳ و آرتم دووبیک در دقیقه ۸۱ گل‌های پیروزی‌بخش جالوروسی را به ثمر رساندند.

رُم با این پیروزی جایگاه خود را در نیمه بالایی جدول تثبیت کرد و حالا با روحیه‌ای بالا آماده ادامه رقابت‌هاست. در سوی مقابل، پارما با این شکست همچنان در میانه جدول باقی ماند.

در سایر دیدارهای امشب سری A، تیم کومو موفق شد با نتیجه ۳ بر ۱ از سد هلاس‌ورونا عبور کند تا یکی از شگفتی‌های هفته نهم رقم بخورد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۳۸۴۸۳ //
ارسال نظر