امیرحسین حسینزاده در مسیر تکرار آقایگلی؛ مهاجم آماده تراکتور چشمبهراه دعوت دوباره به تیم ملی
ستاره گلزن تراکتور که در فصل گذشته با کسب عنوان آقایگلی و درخشش در ترکیب تیم ملی نام خود را بر سر زبانها انداخت، اکنون در اوج آمادگی بهدنبال تکرار موفقیتهایش و حضور دوباره در جمع شاگردان قلعهنویی است.
امیرحسین حسینزاده، مهاجم جوان و گلزن تراکتور، بار دیگر درخشان ظاهر شده و با عملکردی چشمگیر در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا، خود را بهعنوان یکی از آمادهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال ایران معرفی کرده است. حسینزاده که فصل گذشته با قهرمانی تراکتور و کسب عنوان آقایگلی فصل را به پایان رساند، حالا در تلاش است تا مسیر موفقیت خود را تکرار کند و با آمادگی بالا وارد اردوی تیم ملی شود.
این مهاجم گلزن که چهار فصل پیش در استقلال بهعنوان پدیده لیگ شناخته شد، حالا در تبریز روزهای درخشانی را سپری میکند. عملکرد مستمر او باعث شد تا قلعهنویی در آخرین مرحله انتخابی جام جهانی نامش را در لیست تیم ملی قرار دهد؛ حضوری که با اولین گل ملیاش نیز همراه شد.
در فاصله بین دو فیفادی اخیر، حسینزاده موفق شده چهار گل در لیگ برتر و یک پاس گل در لیگ نخبگان آسیا به ثبت برساند تا با آماری فوقالعاده، بهترین مهاجم حال حاضر لیگ برتر باشد. او امیدوار است در دیدار امروز برابر خیبر خرمآباد نیز گلزنی کند و با روحیهای بالا راهی اردوی تیم ملی شود؛ اردویی که لیست آن قرار است امشب پس از پایان این مسابقه اعلام شود.