-
شناسه خبر 390902

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: از آنجایی که دیدارهای لیگ برتر در ماه مبارک رمضان و بعد از اذان مغرب برگزار می‌شود، باشگاه‌ها باید به سرعت استانداردهای روشنایی ورزشگاه‌ها را رعایت کنند.

به گزارش فرتاک نیوز،

سهیل مهدی  درباره شرایط برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال در ماه رمضان و فصل گرم، اظهار داشت: یکی از کارهای ضروری این است تا باشگاه‌ها استانداردهای روشنایی ورزشگاه‌ها را رعایت کنند.

وی ادامه داد: ادامه بازی‌های لیگ با ماه مبارک رمضان تلاقی پیدا می‌کند و این بازی‌ها پس از اذان مغرب و زیر نور برگزار خواهد شد. باید تغییرات اساسی در این زمینه در ورزشگاه‌ها ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین با رسیدن فصل گرم برای آنکه بازیکنان آسیب نبینند باید باشگاه‌ها یک بار دیگر در امکانات و تجهیزات خود بازبینی انجام دهند.

مسئول کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: با توجه به اینکه شرایط ورزشگاه‌ها برای تیم‌هایی که در لیگ‌های دسته ۲ و یک بازی می‌کنند، مساعد نیست، مجبور می‌شویم در ماه رمضان و روزهای گرم، مسابقات لیگ‌های رده پایین را از ورزشگاه خانگی آن باشگاه جابجا کنیم تا در ورزشگاه‌های بزرگ و مجهزتر بازی کنند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری فرتاک نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
همه اخبار
همه اخبار