//
کدخبر: ۵۸۹۸۰۴ //

مدیرعامل پتروشیمی ایلام هفته دفاع مقدس را تبریک گفت

مدیرعامل پتروشیمی ایلام با صدور پیامی، فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را به مردم و همکاران خود تبریک گفت. این پیام یادآور اهمیت این هفته در تاریخ ایران است.

مدیرعامل پتروشیمی ایلام هفته دفاع مقدس را تبریک گفت

به گزارش فرتاک نیوز؛ و به نقل از روابط عمومی پتروشیمی ایلام، یوسف شریفی؛ مدیرعامل این شرکت با صدور پیامی، آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

هر ساله با شروع ۳۱ شهریور، ملت ایران یاد و خاطره شهدا، جانبازان و ایثارگران را گرامی می‌دارند تا در تاریخ ثبت شود که مردم غیور ایران چه دفاع مقدسی در مقابل رژیم بعث انجام دادند.

استان ایلام، به عنوان دروازه عتبات عالیات و پیشانی جنگ تحمیلی ۸ ساله، بارها هدف حملات رژیم بعث صدام قرار گرفت و در این راه بیش از ۳ هزار شهید تقدیم اسلام شد.

شریفی در پایان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، جانبازان و ایثارگران، این هفته را به مردم شریف و ولایتمدار ایلام و همکاران پرتلاش خود در پتروشیمی ایلام تبریک گفت.

یوسف شریفی

مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۹۸۰۴ //
ارسال نظر