//
کدخبر: ۴۷۲۰۴۰ //

چند توصیه مهم و کاربردی برای مقابله با عصبانیت

عصبانیت بیش از حد می‌تواند بر سلامتی و شرایط زندگی شما تاثیر بسیار منفی بگذارد، پس برای مقابله با عصبانیت باید به دنبال راهکار های مناسب باشید. در ادامه با دکتر نیوز همراه شوید تا توصیه های مهم برای مقابله با عصبانیت را شرح دهیم.

چند توصیه مهم و کاربردی برای مقابله با عصبانیت
به گزارش فرتاک نیوز،

خشم و عصبانیت یک احساس سالم انسانی است اما زمانی که از کنترل خارج شود، می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند. عصبانیت همچنین باعث تغییرات فیزیولوژیکی و بیولوژیکی زیادی می‌شود به‌گونه‌ای که ضربان قلب و فشارخون را افزایش داده و به بالا رفتن سطح هورمون های انرژی، آدرنالین و نورآدرنالین منجر می‌شود.

احساس خشم می‌تواند براثر هر عاملی و هر فرد یا هر موقعیتی تحریک شود. گاهی اوقات مشکلات زندگی شخصی نیز می‌تواند باعث خشم شود. سه رویکرد اصلی در مواجهه بااحساس خشم عبارت‌اند از: “ابراز، سرکوب و آرام کردن”.

ابراز احساس خشم به شیوه‌ای قاطعانه نه پرخاشگرانه، سالم‌ترین راه برای ابراز خشم است. برای انجام این کار، باید آموخت که چگونه نیازهای خود را شفاف و چگونه آن‌ها را بدون آسیب رساندن به دیگران برآورده کنید. قاطعیت به معنای زورگو بودن یا متوقع بودن نیست و به معنای احترام به خود و دیگران است.

10 توصیه برای مقابله با عصبانیت

1. قبل از صحبت کردن فکر کنید: توصیه می‌شود کمی استراحت کنید، وضعیت را دوباره ارزیابی کنید، دیگران را در نظر گرفته و سپس صحبت کنید. وقتی عصبانی هستیم از موضوعاتی صحبت می‌کنیم که باعث می‌شود بعداً پشیمان شویم.

2. هنگامی‌که آرام شدید، خشم خود را ابراز کنید: پس از احساس آرامش، احساسات خود را به روش غیر تقابلی بیان کنید و به نگرانی‌هایی که با آن مواجه هستید بپردازید.

3. ورزش کنید: فعالیت بدنی به کاهش استرس و همچنین به آرامش عضلات کمک می‌کند. هنگام عصبانیت توصیه می‌شود برای اینکه احساس بهتری داشته باشید، مدتی پیاده‌روی یا ورزش کنید.

4. به خودتان استراحت بدهید: در وسط روز و زمانی که شرایط استرس‌زا می‌شود، استراحت کنید. این کار به شارژ مجدد ذهن و بدن برای مقابله با استرس کمک می‌کند.

5. راه‌حل‌های ممکن را شناسایی کنید: با خود در مورد اینکه خشمگین شدن، راه‌حل نیست صحبت کنید. در مورد راه‌حل‌های ممکن برای عوامل و موقعیت‌هایی که شمارا عصبانی می‌کنند، فکر کنید.

6. به “من” پایبند باشید: به‌جای شکایت از رفتار و کارهای شخص دیگر، نگرانی‌هایی که با آن روبرو هستید و تأثیر آن بر خود را بیان کنید.

7. از کینه‌ورزی خودداری کنید: کینه‌ورزی از شخص دیگر تنها باعث می‌شود احساس ناراحتی کنیم. بهتر است دیگران را ببخشیم و خشم را کنار بگذاریم.

8. از شوخ‌طبعی برای رهایی از تنش استفاده کنید: آرام ساختن فضا با شوخ‌طبعی می‌تواند به کاهش تنش کمک کند. همچنین می‌تواند باعث شود که درنهایت احساس بهتری داشته باشیم.

9. مهارت‌های آرامش‌بخش را تمرین کنید: تمرین‌های تنفس عمیق یا صحبت با خود و اطمینان دادن به اینکه وضعیت می‌تواند بهتر شود، برخی از راه‌های آرامش ذهن و کاهش خشم هستند.

10. بدانید چه زمانی به دنبال کمک باشید: کنترل خشم می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. برای یادگیری نحوه برخورد با این احساس بهتر است از متخصص کمک بگیرید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۷۲۰۴۰ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرتاک نیوز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد