-
شناسه خبر 391059

یک معلم به اتهام سهل‌انگاری در خصوص تجاوز مکرر به یکی از شاگردان‌اش مورد بازجویی قرار گرفت.

به گزارش فرتاک نیوز،

 پلیس اتریش این معلم را به‌اتهام نادیده گرفتن فریادهای دختر 15 ساله‌ای که مورد تعرض گروهی از همکلاسی‌های‌اش قرار گرفته، بازداشت کرد.

گزارش روزنامه «Kleine Zeitung» حاکی‌ست 6 نفر از دانش آموزان پسر دبیرستانی در گراتس در عملی وحشیانه همکلاسی خود را در اتاق بهداشت مدرسه‌شان مورد اذیت و آزار جنسی قرار دادند.

بنابر این گزارش این دختر در ماه می‌2015 مورد تعرض قرار گرفته اما اخیراً با اعتماد به مشاور مدرسه جدیدش پرده از این راز برداشته است.

 

طبق تحقیقات پلیس، مشخص شد این دختر نخستین بار دو هفته قبل از این ماجرا، توسط همان گروه در سرویس بهداشتی مدرسه مورد تعرض قرار گرفته بود.

این دختر، گویا ضمن تشریح ماجرا و درخواست کمک از معلم‌اش با بی‌توجهی وی مواجه شده بود. علاوه بر معلم و پسران متجاوز، گروه دیگری از افراد به اتهام تبانی در ارتکاب جرم و قصور در کمک به قربانی، بازجویی شده‌اند.

هنسجورگ بچر، سخنگوی دفتر دادستان عمومی، وقوع این حادثه را تایید کرده، اما هنوز جزئیاتی از این پرونده را فاش نکرده است.

 

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری فرتاک نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
همه اخبار
همه اخبار