//
کدخبر: ۵۹۵۲۲۱ //

کره شمالی با موشک جدید قدرت خود را به نمایش گذاشت

کره شمالی با نمایش موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید خود تحت عنوان «هواسونگ-۲۰» قدرت نظامی خود را به نمایش گذاشته و همزمان احتمال دیدار کیم جونگ اون و دونالد ترامپ در سفر آتی رئیس‌جمهور آمریکا به آسیا مطرح شده است.

کره شمالی با موشک جدید قدرت خود را به نمایش گذاشت

به گزارش فرتاک نیوز؛ به گزارش گروه آسیا-اقیانوسیه از خبرگزاری رویترز، کیم جونگ اون اخیراً از موزه صنایع دفاعی کره شمالی بازدید کرده است، جایی که موشک بالستیک قاره‌پیمای «هواسونگ-۲۰» به نمایش گذاشته شده بود. این بازدید یک روز پس از اعلام دونالد ترامپ درباره احتمال دیدار با رهبر کره شمالی در سفر آینده‌اش به آسیا صورت گرفت.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز سه‌شنبه تصاویری از این موزه منتشر کرد و اعلام کرد که کیم به همراه همسر و دخترش در مراسم افتتاح موزه «انقلاب دفاعی» حضور یافته است.

b5435fd38fa16e5302d0

بر اساس گزارش‌ها، تسلیحات پیشرفته‌ای که در دوران رهبری کیم توسعه یافته‌اند، از جمله موشک بالستیک هواسونگ-۲۰ و پهپادها، در این موزه به نمایش درآمده‌اند.

شین جونگ‌وو، دبیرکل «مجمع دفاعی و امنیتی کره»، اشاره کرد که نمایشگر مقابل پرتابگر این موشک، طرحی از کلاهک‌های جنگی چندگانه و نقشه‌ای جهانی از بُرد موشک را نشان می‌دهد که قابلیت رسیدن به خاورمیانه، استرالیا و آمریکای جنوبی را نیز در بر می‌گیرد.

وی این نمایشگاه را تلاشی برای برجسته‌سازی موفقیت‌های برنامه توسعه علوم دفاعی کیم و اقدامی تبلیغاتی برای کسب برتری راهبردی پیش از احتمال برگزاری نشست میان رهبران آمریکا و کره شمالی توصیف کرد.

ترامپ اعلام کرده که ممکن است در سفر برنامه‌ریزی‌شده‌اش به آسیا با کیم دیدار کند. انتظار می‌رود رئیس‌جمهور آمریکا در اواسط نوامبر برای شرکت در نشست مجمع همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه «اپک» (APEC) به چین سفر کند.

8e8821f4f835d9bc418a

در تحولی دیگر، کره شمالی روز دوشنبه یک موشک بالستیک تاکتیکی را آزمایش کرده است تا ارتقای فنی یک جزء کلیدی نامشخص را تأیید کند. خبرگزاری رسمی کره این ارتقا را گامی مهم برای بهبود عملکرد سامانه‌های تسلیحاتی تهاجمی این کشور دانست، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

ارتش کره جنوبی نیز روز دوشنبه خبر داد که کره شمالی چند موشک بالستیک به سمت آب‌های ساحلی خود شلیک کرده است. این چهارمین آزمایش موشکی پیونگ‌یانگ در یک ماه گذشته به‌شمار می‌رود و پس از آزمایش اخیر یک موشک هایپرسونیک از سوی سئول صورت گرفته است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۵۲۲۱ //
ارسال نظر