//
کدخبر: ۵۹۴۵۸۰ //

حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کشاورزان فلسطینی؛ هفت نفر ربوده شدند

حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کشاورزان فلسطینی در مناطق مختلف کرانه باختری، هفت فلسطینی را ربود و چهار نفر دیگر را زخمی کرد. این رویدادها در فصل برداشت زیتون رخ داده است.

حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کشاورزان فلسطینی؛ هفت نفر ربوده شدند

به گزارش فرتاک نیوز؛ به نقل از پایگاه خبری «عرب ۴۸»، این حملات در حالی صورت گرفت که خشونت علیه کشاورزان فلسطینی در حال افزایش بود و تلاش‌ها برای محدود کردن دسترسی آنها به زمین‌هایشان در حال انجام بود.

در روز شنبه، در سلسله حملات در کرانه باختری، هفت فلسطینی ربوده شدند و چهار نفر دیگر نیز زخمی شدند. این اقدامات بخشی از الگوی گسترده‌تر حملات شهرک‌نشینان به کشاورزان فلسطینی در فصل برداشت زیتون به شمار می‌آید.

رادیوی صوت فلسطین گزارش داد که در یکی از این حملات، سه کشاورز فلسطینی از زمین‌هایشان در نزدیکی شهرک نحالین در غرب بیت لحم ربوده شدند.

همچنین در شمال کرانه باختری، یک کشاورز فلسطینی در حین برداشت زیتون در شهرک بیت امرین ربوده شد و اطلاعاتی از سرنوشت او در دست نیست.

در حمله‌ای دیگر، شاهدان عینی به خبرگزاری آناتولی اعلام کردند که سه کشاورز در جنوب شهرک بیتا زخمی شدند و برای درمان به مرکز پزشکی منتقل شدند.

تلویزیون دولتی فلسطین نیز گزارش داد که تعداد مجروحان در حمله به شهرک بیتا به چهار نفر افزایش یافته است. این حمله در مناطق جبل قماص و الظهر در جنوب شرقی این شهرک صورت گرفت.

در استان طولکرم، رادیو صدای فلسطین اعلام کرد که در حمله به کشاورزان فلسطینی در شهرک قفین، سه فلسطینی ربوده شدند و اطلاعات بیشتری از سرنوشت آنها ارائه نشد.

سازمان حقوق بشر «البیدر» در گزارش خود اعلام کرد که در استان‌های رام‌الله و البیره، شهرک‌نشینان با تصرف محصولات زیتون کشاورزان فلسطینی، دام‌های آنها را در زمین‌های متعلق به روستای «عابود» رها کردند.

این سازمان هشدار داد که این حملات به معیشت خانواده‌های فلسطینی آسیب می‌زند و به‌ویژه در فصل برداشت زیتون تهدیدی جدی به شمار می‌آید.

جمعیت هلال احمر فلسطین پیشتر اعلام کرد که به ۱۰ فلسطینی در روستای «دیر ابو مشعل» کمک‌رسانی کرده است. این افراد در اثر حمله ارتش رژیم اسرائیل و شهرک‌نشینان صهیونیست زخمی شدند.

این جراحات شامل جراحات ناشی از گلوله و حملات فیزیکی بود. همچنین، سازمان مقابله با دیوارکشی و شهرک‌سازی‌های وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین از ۱۸ حمله شهرک‌نشینان بین صبح تا ساعت ۶ بعد از ظهر شنبه خبر داد.

این حملات در استان‌های مختلفی از جمله رام‌الله، نابلس، سلفیت و قلقیلیه انجام شد و شامل اخراج برداشت‌کنندگان زیتون از زمین‌هایشان و سرقت محصولات کشاورزی بود. از اوایل اکتبر، حملات علیه کشاورزان فلسطینی افزایش یافته است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۴۵۸۰ //
ارسال نظر