//
کدخبر: ۵۴۱۱۱۴ //

ترامپ: هیچ سناریویی را در مورد ونزوئلا رد نمی‌کنم

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با تأکید بر آمادگی خود برای گفت‌و‌گو با نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، اظهار داشت که هیچ سناریویی را در مورد ونزوئلا رد نمی‌کند و آنها ارزش بررسی دارند.

ترامپ: هیچ سناریویی را در مورد ونزوئلا رد نمی‌کنم
به گزارش فرتاک نیوز،

ترامپ در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «من هیچ احتمالی را رد نمی‌کنم. ما باید با ونزوئلا کنار بیاییم. آنها صد‌ها هزار نفر را از زندان‌ها به کشور ما فرستاده‌اند.»

ترامپ افزود: «او (مادورو) آسیب بزرگی به کشور ما وارد کرده است - در درجه اول از طریق مواد مخدر، اما همچنین با آزاد کردن زندانیان در کشور ما. این یک فاجعه واقعی بوده است. او زندان‌هایش را با هزینه ما خالی کرد و کشور‌های دیگر هم همین کار را کرده‌اند.»

ترامپ خاطرنشان کرد که «مردم ونزوئلا را دوست دارد، اما از رهبری آن متنفر است».

او تأیید کرد که «آماده گفت‌و‌گو با نیکولاس مادورو ، رئیس جمهور ونزوئلا» است و توضیح داد که «مسئله ونزوئلا نیاز به توجه دارد».

ایالات متحده در آخر هفته با اعزام یک ناو هواپیمابر به کارائیب و تعیین «کارتل خورشید» به عنوان یک «سازمان تروریستی خارجی» فشار خود را بر ونزوئلا افزایش داد.

نشریه پولیتیکو گزارش داد که کاخ سفید در حال بررسی این موضوع است که در صورت موفقیت تلاش‌هایش برای سرنگونی نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، به او اجازه خروج امن از کشور و رفتن به یک پناهگاه دیگر را بدهد.

شایان ذکر است که ایالات متحده مدت‌هاست موضع سختی علیه ونزوئلا و رهبری آن اتخاذ کرده و بار‌ها از مادورو انتقاد کرده و دولت او را به دست داشتن در قاچاق مواد مخدر متهم کرده است.

نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا، پیش از این اعلام کرده بود که ایالات متحده به دنبال سازماندهی جنگ و تغییر رژیم در ونزوئلا است تا منابع طبیعی این کشور را تصرف کند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۴۱۱۱۴ //
ارسال نظر