//
کدخبر: ۵۹۲۲۸۲ //

برنامه افزایش ۵۰ درصدی اعتبار کالابرگ برای اقشار کم‌درآمد

برنامه افزایش ۵۰ درصدی اعتبار کالابرگ برای اقشار کم‌درآمد در حال بررسی است. رئیس‌کل بانک مرکزی از تلاش‌ها برای تأمین منابع مالی این طرح حمایتی خبر داد.

برنامه افزایش ۵۰ درصدی اعتبار کالابرگ برای اقشار کم‌درآمد

به گزارش فرتاک نیوز؛ عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، امروز اعلام کرد که هدف افزایش مبلغ کالابرگ برای اقشار کم‌درآمد به میزان ۵۰ درصد در دست اقدام است.

وی ادامه داد که در حال حاضر بررسی و تأمین منابع مالی لازم برای اجرای این طرح در حال انجام است تا امکان افزایش اعتبار کالابرگ فراهم شود.

حمید پورمحمدی نیز شب گذشته خاطرنشان کرد که رقم نهایی افزایش کالابرگ هنوز مشخص نیست، زیرا باید تعداد افراد مشمول و میزان منابع را به دقت تعیین کرد. در حال حاضر، احتمال افزایش اعتبار کالابرگ تنها برای ۵ دهک وجود دارد و برای شناسایی این افراد، به مالکیت ملک و خودرو آنان توجه خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۲۲۸۲ //
ارسال نظر