//
کدخبر: ۵۸۳۱۵۸ //

میز خدمت بانک رفاه کارگران در نماز جمعه‌ها به مناسبت هفته دولت برپا شد

میز خدمت بانک رفاه کارگران به مناسبت هفته دولت در نماز جمعه‌های مختلف کشور برپا شد تا به مطالبات مردمی پاسخ دهد. این اقدام به تقویت ارتباط مستقیم با مردم، به‌ویژه کارگران و بازنشستگان کمک می‌کند.

میز خدمت بانک رفاه کارگران در نماز جمعه‌ها به مناسبت هفته دولت برپا شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ این برنامه به منظور تقویت ارتباط چهره‌به‌چهره با جامعه و ارتقای مسئولیت‌های اجتماعی بانک رفاه کارگران اجرا شد.

0d5b3852b834a57271d2

مدیران استانی بانک رفاه کارگران در این برنامه به بررسی مسائل و درخواست‌های نمازگزاران پرداختند. ارائه راهنمایی در خصوص انواع تسهیلات، خدمات مربوط به بازنشستگان و مراجعین سازمان تامین اجتماعی و تسهیل در فرایندهای بانکی از جمله اولویت‌های این میز خدمت بود.

5bb435f43f0f0c2d0459

در کنار رسیدگی به امور اعتباری، مدیران به معرفی آخرین دستاوردهای دیجیتال این بانک نیز پرداختند. نمازگزاران با خدمات غیرحضوری، اپلیکیشن‌های همراه بانک و طرح‌های تشویقی آشنا شدند تا بتوانند بدون نیاز به مراجعه حضوری به شعب، امور بانکی خود را به‌راحتی انجام دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۳۱۵۸ //
ارسال نظر