//
کدخبر: ۶۰۲۵۲۰ //

استاندار گیلان: رشد ۳۰ درصدی تجارت در شرایط محاصره اقتصادی

استاندار گیلان با اشاره به افزایش مبادلات تجاری در استان، بر این نکته تأکید کرد که شرایط اقتصادی به قحطی و کمبود کالا منجر نشده است. او گرانی و تورم را چالش‌های اصلی اقتصاد ایران می‌داند.

استاندار گیلان: رشد ۳۰ درصدی تجارت در شرایط محاصره اقتصادی

به گزارش فرتاک نیوز؛ با وجود تشدید فشارهای اقتصادی و محدودیت‌های تجاری علیه ایران، تأمین کالاهای اساسی و تاب‌آوری اقتصاد کشور همچنان از موضوعات کلیدی به شمار می‌رود. در شرایطی که قیمت‌ها و تورم معیشت خانوارها را تحت فشار قرار داده، بازارهای داخلی به طور قابل توجهی از کمبود کالاهای اساسی رنج نمی‌برند.

چرا محاصره اقتصادی نتوانسته تأثیر جدی بگذارد؟

هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، در گفت‌وگو با رسانه‌ها به ظرفیت‌های جغرافیایی ایران و استفاده از مسیرهای متعدد اشاره کرده و معتقد است این مزیت‌ها مانع موفقیت کامل سیاست محاصره شده است. او همچنین از رشد مبادلات تجاری در مرزهای شمالی خبر می‌دهد و تأکید می‌کند که افزایش هزینه واردات به دلیل تغییر مسیرها، خود را به شکل گرانی و تورم نشان داده است.

  • استفاده از ظرفیت مرزهای شمالی برای تأمین کالا
  • افزایش ۳۰ درصدی واردات و صادرات گیلان در نیمه اول سال
  • چالش‌های موجود در تأمین کالاهای خاص و دارو

چه پیامدهایی برای اقتصاد کشور خواهد داشت؟

استاندار گیلان، با اشاره به اینکه ایران با ۱۷ کشور مرز زمینی دارد، می‌گوید این ویژگی‌ها به کشور کمک کرده تا از محاصره اقتصادی به خوبی عبور کند. او به عدم کمبود کالا در بازارها اشاره کرده و بیان می‌کند که این وضعیت به معنای نبود مشکلات اقتصادی نیست، بلکه هزینه‌های تأمین کالاها به دلیل تغییر مسیرها افزایش یافته و به تورم منجر شده است. همچنین، حق‌شناس به تولید ۹۰ درصد داروها در داخل کشور اشاره کرده و تأکید می‌کند که چالش اصلی مربوط به داروهای خاص است که کمتر از ۱۰ درصد بازار دارو را تشکیل می‌دهد.

به طور کلی، ظرفیت‌های جغرافیایی و تنوع مسیرهای تجاری ایران، مانع تبدیل محدودیت‌های خارجی به بحران تأمین کالا شده است؛ اما افزایش هزینه‌ها همچنان چالش اصلی اقتصاد کشور به شمار می‌رود.

ce07d679f91e86a7204e

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۶۰۲۵۲۰ //
ارسال نظر