//
کدخبر: ۵۹۱۲۱۴ //

افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیکی برای ۵ دهک کم‌درآمد از ماه آینده

دولت به منظور افزایش قدرت خرید، مبلغ کالابرگ الکترونیکی را برای ۵ دهک کم‌درآمد جامعه از ماه آینده افزایش می‌دهد.

افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیکی برای ۵ دهک کم‌درآمد از ماه آینده

به گزارش فرتاک نیوز؛ دولت در نظر دارد برای ۴۴ میلیون ایرانی مبلغ کالابرگ الکترونیکی را افزایش دهد. این اقدام در راستای حفظ قدرت خرید کالابرگ یک میلیون تومانی صورت می‌گیرد.

سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است که افزایش مبلغ کالابرگ به ۵ دهک کم‌درآمد جامعه تعلق می‌گیرد. بر اساس این اعلام، سه دهک پایین که شامل افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی هستند، بدون نیاز به خود اظهاری مشمول این افزایش خواهند شد.

دو دهک کم‌درآمد دیگر نیز در صورت خود اظهاری مبنی بر اینکه درآمد خانوار از یک رقمی کمتر باشد، قادر به دریافت افزایش کالابرگ خواهند بود. دولت این تغییرات را از ماه آینده اجرایی می‌کند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۱۲۱۴ //
ارسال نظر