//
کدخبر: ۵۵۱۶۱۳ //

تارا اتوماتیک نزدیک ۲ میلیارد تومان! | شوک قیمتی جدید در بازار

قیمت تارا اتوماتیک در بازار خودرو با افزایشی چشمگیر، به مرز ۲ میلیارد تومان نزدیک شده است.

تارا اتوماتیک نزدیک ۲ میلیارد تومان! | شوک قیمتی جدید در بازار
به گزارش فرتاک نیوز،

قیمت خودرو امروز 11 بهمن 1404 در حالی اعلام شد که رشد نرخ ارز و افزایش انتظارات تورمی، بار دیگر بازار را در مسیر صعودی قرار داده است.

قیمت خودرو امروز 11 بهمن 1404 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد؛ بازاری که همچنان به‌شدت تحت تأثیر رشد نرخ ارز و افزایش انتظارات تورمی قرار دارد. افزایش قیمت دلار در هفته گذشته باعث شده فروشندگان با احتیاط بیشتری قیمت‌گذاری کنند و نرخ‌های پیشنهادی در بازار خودرو مسیر صعودی به خود بگیرد.

با این حال، علی‌رغم رشد قیمت‌ها، بازار از نظر حجم معاملات در وضعیت رکود عمیق قرار دارد. تداوم ناامنی‌ها و تنش‌های منطقه‌ای، در کنار نقدشوندگی پایین خودرو، مانع شکل‌گیری تقاضای مؤثر شده و فاصله میان قیمت‌های اعلامی و قیمت‌های واقعی معامله را افزایش داده است. در نتیجه، رشد قیمت‌ها بیش از آنکه نشانه رونق باشد، بازتابی از فضای تورمی و رفتار محافظه‌کارانه فروشندگان است.

قیمت خودروهای داخلی؛ تارا اتوماتیک در آستانه 2 میلیارد تومان

در میان خودروهای داخلی، تارا اتوماتیک V4 با رشد 70 میلیون تومانی نسبت به آخرین روز معاملاتی، امروز با قیمت یک میلیارد و 900 میلیون تومان معامله شد و در آستانه ورود به کانال 2 میلیارد تومان قرار گرفت.

از سوی دیگر، سورن پلاس (XU7P) با افزایش 50 میلیون تومانی به یک میلیارد و 430 میلیون تومان رسید.

اطلس E پلاس اتوماتیک نیز رشد قابل‌توجه 90 میلیون تومانی را تجربه کرد و با نرخ یک میلیارد و 410 میلیون تومان در بازار عرضه شد.

همچنین کوییک S با افزایش 83 میلیون تومانی، امروز با قیمت 910 میلیون تومان خرید و فروش شد.

قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش میلیونی در شاسی‌بلندها

در بخش خودروهای مونتاژی، افزایش قیمت‌ها چشمگیرتر از بازار داخلی بوده است. هایما 8S نسبت به هفته گذشته رشد 490 میلیون تومانی را ثبت کرد و امروز به قیمت سه میلیارد و 620 میلیون تومان رسید.

چانگان CS35 پلاس نیز در هفت روز اخیر 150 میلیون تومان گران شد و با نرخ سه میلیارد و 220 میلیون تومان در بازار حضور دارد.

از سوی دیگر، اکستریم SX با افزایش 500 میلیون تومانی به قیمت چهار میلیارد و 600 میلیون تومان رسید.

در همین بازه، X33 کراس تنها 30 میلیون تومان رشد قیمت داشت و امروز با نرخ یک میلیارد و 770 میلیون تومان معامله شد.

همچنین فیدلیتی پرستیژ (5 نفره) با جهش 630 میلیون تومانی به پنج میلیارد و 450 میلیون تومان رسید و دیگنیتی پرایم نیز با افزایش 240 میلیون تومانی، قیمت سه میلیارد و 380 میلیون تومان را ثبت کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۱۶۱۳ //
ارسال نظر