بازگشایی آزادراه خرمآباد–پل زال در کمتر از ۴۸ ساعت بازگشایی شد
معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد آزادراه حیاتی خرمآباد–پل زال که در جریان حادثه اخیر دچار آسیب شده بود، با تلاش شبانهروزی تیمهای عملیاتی در کمتر از ۴۸ ساعت ترمیم و برای تردد ایمن بازگشایی شد.
هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، با اشاره به اهمیت آزادراه خرمآباد–پل زال در شبکه ترانزیت شمال–جنوب، از بازگشایی این محور در کمتر از ۴۸ ساعت پس از آسیبدیدگی خبر داد.
او گفت این آزادراه که از مسیرهای اصلی جابهجایی کالا و مسافر و حلقه حیاتی ارتباط بنادر جنوبی با مرکز و شمال کشور به شمار میرود، پس از وقوع حادثه با حضور فوری تیمهای تخصصی مورد ارزیابی و ترمیم قرار گرفت.
بازوند توضیح داد: بلافاصله پس از رخداد، ستاد مدیریت بحران با مشارکت استانداری لرستان، شرکت ساخت و توسعه، سازمان راهداری و شرکت احداث تشکیل شد و عملیات ترمیم نقاط آسیبدیده بهصورت شبانهروزی آغاز شد. به گفته وی، هدف اصلی، بازگرداندن سریع ایمنی و امکان تردد مطمئن در این مسیر بوده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با تلاش مستمر نیروهای فنی، مسیر بهگونهای ترمیم شد که عبور ناوگان ترانزیتی و وسایل نقلیه مسافری در کوتاهترین زمان ممکن از سر گرفته شود. او همچنین اعلام کرد که هماکنون روند بازسازی کامل و نظارت بر تثبیت مسیر در جریان است.