-
شناسه خبر 390450

فرمانده انتظامی شهرستان مرکز استان از دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت و بصورت سیار اقدام به فروش مواد مخدر می‌کرد.

به گزارش فرتاک نیوز،

سرهنگ "علیرضا دلیری" در این زمینه اظهار داشت:روز گذشته ماموران یگان‌امداد حین گشت‌زنی در یکی از مناطق مرکزی شهر کرمانشاه به راکب یک دستگاه موتورسیکلت مشکوک شده و از وی درخواست کردند وسیله نقلیه خود را برای تحقیق و بررسی متوقف کند ، اما وی بلافاصله اقدام به فرار کرد .

وی افزود: سرانجام پس از مدتی تعقیب گریز ، با اقدام حرفه‌ای ماموران موتورسیکلت مذکور متوقف و راکب آن نیز با اقتدار زمینگیر و دستگیر شد .

این مقام انتظامی تصریح کرد:در بازرسی از کیف همراه فرد دستگیر شده حدود 500 گرم انواع مواد مخدر از جمله تریاک و شیره تریاک به همراه یک دستگاه ترازوی دیجیتال و یک دستگاه کارتخوان سیار کشف شد .

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه در خاتمه ضمن اشاره به عزم راسخ پلیس برای برخورد با خرده فروشان مواد مخدر،خاطرنشان کرد:متهم برای تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی تحویل کلانتری 17 کرمانشاه شد .

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری فرتاک نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار
همه اخبار
همه اخبار