//
کدخبر: ۴۴۳۲۴۷ //

کارگاهان ارز دیجیتال هشدار دادند / حمله فیشینگ هماهنگ به کیف پول ها!

بر اساس توییت یکی از کارآگاهان ارز دیجیتال به نام ZachXBT، سرمایه‌گذاران کریپتو ایمیل‌های فیشینگی را دریافت کرده‌اند که ارسال‌کننده آنها، هویت پلتفرم‌هایی مانند ولت‌کانکت (WalletConnect)، توکن‌ترمینال (Token Terminal)، پلترم ردیاب دی.فای (De.Fi) و رسانه‌ کوین‌تلگراف (Cointelegraph) را جعل کرده‌ است.

کارگاهان ارز دیجیتال هشدار دادند / حمله فیشینگ هماهنگ به کیف پول ها!
به گزارش فرتاک نیوز،

اخیراً یک حمله فیشینگ هماهنگ، جامعه کاربران ارزهای دیجیتال را مورد هدف قرار داده که در آن، از اعتبار چندین شرکت وب ۳ سوء‌استفاده شده است.

بر اساس توییت یکی از کارآگاهان ارز دیجیتال به نام ZachXBT ، سرمایه‌گذاران کریپتو ایمیل‌های فیشینگی را دریافت کرده‌اند که ارسال‌کننده آنها، هویت پلتفرم‌هایی مانند ولت‌کانکت (WalletConnect)، توکن‌ترمینال (Token Terminal)، پلترم ردیاب دی.فای (De.Fi) و رسانه‌ کوین‌تلگراف (Cointelegraph) را جعل کرده‌ است.

به گفته ZachXBT، همه ایمیل‌ها حاوی پیشنهادات ایردراپ‌های جعلی برای ترغیب کاربران به کلیک روی لینک‌ها هستند. در حالی که هدف ارسال ایمیل‌ها یکسان بوده، کلاهبرداران دلایل مختلفی برای ارائه ایردراپ‌ها مطرح کرده‌اند.

 

جالب اینجا است که آدرس‌های ایمیل استفاده‌شده برای حملات فیشینگ هیچ تفاوت قابل‌توجهی با آدرس‌های اصلی شرکت‌های مورد بحث ندارند. این موضوع باعث شده که بسیاری از قربانیان در دام کلاهبرداران بیفتند. ZachXBT فاش کرد که بیش از ۵۸۰ هزار دلار از کاربرانی که روی لینک‌ها کلیک کرده بودند، به سرقت رفته است.

در پی انتشار اخبار مربوط به ایمیل‌های فیشینگ، شرکت‌های آسیب‌دیده بیانیه‌های رسمی منتشر کرده‌اند و در آنها مسئولیت حملات را رد کرده و به کاربران هشدار داده‌اند که از کلیک کردن روی لینک ایردراپ‌ها خودداری کنند.

در حالی که تحقیقات در این مورد ادامه دارد، شرکت De . Fi کشف کرده است که این مشکل از یک ارائه‌دهنده خدمات ایمیل به نام Mailer Lite که توسط سایر شرکت‌های آسیب‌دیده نیز استفاده می‌شود، سرچشمه می‌گیرد.

کلاهبرداری ارز دیجیتال چیست؟

کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال رواج یافته است. با انواع روش‌های کلاهبرداری در کریپتوکارنسی و رمز ارز و نحوه جلوگیری از آن‌ها آشنا شوید. برای این کار، بهتر است با چشمانی کاملا باز در بازار ارز دیجیتال فعالیت کنید و با شنیدن داستان زندگی افرادی که به واسطه سرمایه‌ گذاری در انواع رمز ارز مخصوصا بیت کوین طی مدتی کوتاه ثروتمند شده‌اند، سرمایه‌تان را به باد ندهید! با گسترش مقبولیت و میزان استفاده از ارزهای دیجیتال طبیعی است روش‌های کلاهبرداری متعددی خلق شوند. تبهکاران سایبری اکنون تمرکز ویژه‌ای روی دارایی رمز ارزی کاربران دارند، به همین دلیل بهتر است انواع کلاهبرداری از طریق ارز دیجیتال و نحوه محافظت از سرمایه‌ خود در برابر آن‌ها را بشناسید.

به چند دلیل اکنون فضای رمز ارزها برای مجرمان سایبری بسیار جذاب شده است. نخست این که تراکنش‌ها در این دنیا ناشناس هستند، پس بعد از کلاهبرداری و سرقت ارزهای دیجیتال یک قربانی، هیچ ردی از تبهکار باقی نخواهد ماند، مگر این که او رفتار ناشیانه‌ای انجام بدهد. پس به طور عادی، همه کلاهبرداری های انجام شده در بازار ارز دیجیتال غیر قابل ردیابی و پیگیری است، مگر این که مواردی (انگشت شمار) استثنا وجود داشته باشد. دلیل دیگر تمرکز سارقان روی حوزه کریپتوکارنسی نوظهور بودن آن است، چرا که میزان آگاهی اغلب کاربران نسبت به موارد امنیتی مربوط به ارزهای دیجیتال پایین است.

تعجبی است این روزها، چطور به طور ناگهانی، افراد زیادی در توییتر، فیس بوک و سایر رسانه‌های اجتماعی اینقدر سخاوتمند شده‌اند! کافی است پاسخ‌ها به یک توئیت با تعامل بالا را بخوانید. بدون شک با پیام‌های یکی از شرکت‌ها یا اینفلوئنسرهای رمز ارزی مواجه خواهید شد که در حال بذل و بخشش است! آن‌ها قول می‌دهند در صورت ارسال مقداری بیت کوین، اتریوم، بایننس کوین یا یک رمز ارز دیگر، 10 برابر آن دارایی را به شما برمی‌گردانند! چنین اتفاقی آن‌سوی ایده‌آل است، اما متاسفانه با یک کلاهبرداری در کریپتوکارنسی روبه‌رو هستیم. نباید به خیال زرنگ بودن، اسیر دام‌های تبهکاران زرنگ شوید!

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: اقتصاد نیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۴۳۲۴۷ //
ارسال نظر
 
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
اخبار روز سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان