//
کدخبر: ۵۸۲۳۹۴ //

دیدار مشاور امنیت ملی انگلیس و وزیر خارجه پاکستان درباره امنیت منطقه

جاناتان پاول، مشاور امنیت ملی انگلیس، و محمد اسحاق دار، وزیر امور خارجه پاکستان، در دیداری در لندن درباره مسائل امنیتی منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

دیدار مشاور امنیت ملی انگلیس و وزیر خارجه پاکستان درباره امنیت منطقه

به گزارش فرتاک نیوز؛ از منابع رسانه‌ای، در این دیدار، دو طرف به بررسی تحولات امنیتی در جنوب و غرب آسیا و افغانستان پرداختند و در خصوص همکاری‌های دوجانبه در زمینه امنیت و مقابله با تروریسم گفت‌وگو کردند.

وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد که اسحاق دار در این ملاقات بر اهمیت نقش اسلام‌آباد در تقویت صلح و امنیت منطقه‌ای تأکید کرد و گفت پاکستان به تلاش‌های دیپلماتیک خود برای پیشبرد گفت‌وگو، کاهش تنش و دستیابی به راه‌حل‌های مبتنی بر مذاکره ادامه می‌دهد.

بر اساس این بیانیه، دو طرف توافق کردند تا رایزنی‌های نزدیک در خصوص تحولات امنیتی منطقه را ادامه دهند و همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مقابله با تروریسم، تبادل اطلاعات و دیگر حوزه‌های امنیتی را تقویت کنند.

این دیدار بخشی از مجموعه رایزنی‌های اسحاق دار با مقام‌های ارشد انگلیس در جریان سفر رسمی وی به لندن بود.

وزیر امور خارجه پاکستان در دیدار قبلی خود با اد میلیبند، وزیر امور خارجه انگلیس، به بررسی روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله وضعیت غرب آسیا پرداخت.

دار در آن جلسه گزارشی از تلاش‌های دیپلماتیک و میانجی‌گرانه پاکستان در منطقه ارائه کرد که با استقبال میلیبند، که از نقش اسلام‌آباد در پیشبرد گفت‌وگو، دیپلماسی و ثبات در غرب آسیا قدردانی کرد، مواجه شد.

معاون نخست‌وزیر پاکستان همچنین با استیون دوتی، معاون وزیر امور خارجه انگلیس در حوزه خاورمیانه، دیدار کرد و در این ملاقات، علاوه بر روابط دوجانبه، به توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقلیمی و تحولات منطقه‌ای و افغانستان پرداختند و بر لزوم ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۲۳۹۴ //
ارسال نظر