//
کدخبر: ۵۸۰۲۱۷ //

آمریکا ۱۰ فرد را به دلیل ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد

آمریکا ۱۰ فرد را به بهانه ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرده است. این اقدام در ادامه سیاست‌های خصمانه فشار حداکثری ضد ایران صورت می‌گیرد.

آمریکا ۱۰ فرد را به دلیل ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی ۱۰ فرد را به دلیل نقش آن‌ها در انتقال پول نقد به حزب‌الله لبنان در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

این وزارتخانه ادعا کرده است که این شبکه از حاملان پول نقدی استفاده می‌کند که سفرهایی به لبنان، ترکیه، امارات متحده عربی و ایران دارند تا مبالغی بالغ بر صدها میلیون دلار را جابه‌جا کنند.

وزارت خزانه‌داری همچنین حزب‌الله را به دلیل ارتباط مستمر با ایران مجدداً در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

این نهاد آمریکایی سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی علیه کشورها و گروه‌هایی که با سیاست‌های آمریکا همسو نیستند، استفاده می‌کند. به گفته رسانه‌های آمریکایی، این تحریم‌ها به تدریج کارایی خود را از دست داده‌اند.

دولت ایالات متحده افراد و نهادهای مختلف را به بهانه‌های گوناگون، از جمله تهدید امنیت ملی، تحت تحریم قرار می‌دهد.

در همین راستا، رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ ۱۹ اوت در شبکه اجتماعی خود اعلام کرد که هیچ‌کس به اندازه او به ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند و این فرصت را از دست داده‌اند.

دولت آمریکا همچنین به شدت تحت فشار افکار عمومی به دلیل پیامدهای تحریم‌ها و تجاوزات علیه ایران قرار دارد و رئیس‌جمهور فعلی از این وضعیت برای اعلام شدیدترین عملیات اقتصادی علیه کشورها استفاده کرده است.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، این تحریم‌ها را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی داخلی آمریکا دانست و تاکید کرد که ادامه این سیاست‌ها نتیجه‌ای جز افزایش خصومت و شکست بیشتر نخواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۸۰۲۱۷ //
ارسال نظر