مهار آتشسوزی پارکینگ طبقاتی طالقانی اهواز بدون تلفات
استاندار خوزستان اعلام کرد آتشسوزی گسترده در پارکینگ طبقاتی خیابان طالقانی اهواز با همکاری آتشنشانی و نیروهای شرکتهای نفتی مهار شد و این حادثه تلفات جانی در پی نداشت.
سید محمدرضا موالیزاده، استاندار خوزستان، از مهار آتشسوزی در پارکینگ طبقاتی خیابان طالقانی اهواز خبر داد و گفت این حادثه با تلاش نیروهای امدادی و آتشنشانی بدون تلفات جانی کنترل شد.
وی در بازدید از محل حادثه اظهار کرد: با هماهنگی انجامشده، نیروها و تجهیزات مناطق نفتخیز جنوب و شرکت نفت مارون نیز به محل اعزام شدند و در کنار نیروهای آتشنشانی عملیات مهار آتش را انجام دادند.
استاندار خوزستان افزود: آتشسوزی در بخش پشتی پارکینگ نیز مهار شد و خودروهای پارکشده در این مجموعه از محل خارج شدند. به گفته او، تلاش همه دستگاههای امدادی بر این بود که کمترین آسیب به شهروندان اهوازی وارد شود.
بر اساس گزارشها، این حادثه بر اثر نقص فنی یک خودرو رخ داد و در نتیجه آن طبقات ششم و هفتم پارکینگ طبقاتی طالقانی دچار آتشسوزی شد و هر دو طبقه به طور کامل آسیب دیدند. در جریان عملیات مهار حریق نیز حدود ۴۰ آتشنشان در محل حضور داشتند.