//
کدخبر: ۵۶۰۴۴۶ //

تازه‌ترین آمار شهدای تجاوزات اخیر؛ شمار قربانیان از مرز جدیدی گذشت

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از شهادت ۳ هزار و ۳۷۵ نفر در جنگ تحمیلی اخیر خبر داد.

تازه‌ترین آمار شهدای تجاوزات اخیر؛ شمار قربانیان از مرز جدیدی گذشت
به گزارش فرتاک نیوز،

عباس مسجدی، رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ضمن اعلام شهادت ۳ هزار و ۳۷۵ نفر در جنگ اخیر گفت: در این میان با پیکرهای مطهری مواجه شدیم که حدود ۴۰ درصد آن‌ها به دلیل نوع بمب‌ها و موشک‌های به کار گرفته شده، قابل شناسایی نبودند. عباس مسجدی ضمن تشریح اقدامات این سازمان در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران، اظهار کرد: این جنگ از پایان سال ۱۴۰۴ تا آغاز ۱۴۰۵، سرشار از سختی‌ها و زیبایی‌ها بود. شهادت رهبر انقلاب و جمعی از فرماندهان، از جمله تلخ‌ترین رویدادهایی بود که دل مردم را آزرد. 

مسجدی افزود: در این دوره، شاهد به شهادت رسیدن شهروندان بی‌گناه، کودکان، سالمندان و افرادی بودیم که در مراکز اداری مشغول خدمت بودند. 

وی بمباران مدرسه «شجره طیبه» در میناب را حادثه‌ای دلخراش خواند و گفت: در این حادثه بیش از ۱۶۰ کودک به دست آمریکا و رژیم صهیونیستی شهید شدند. 

۴۰ درصد پیکرهای شهدا قابل شناسایی نبود

رئیس سازمان پزشکی قانونی تصریح کرد: به دلیل نوع بمب‌ها و موشک‌های به کار گرفته شده حدود ۴۰ درصد پیکرهای شهدا در ابتدا قابل شناسایی نبودند، اما همکاران ما در سراسر کشور به‌ویژه در تهران، اصفهان و هرمزگان با تلاش خود موفق شدند این پیکرها را شناسایی و به خانواده‌ها تحویل دهند. 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۶۰۴۴۶ //
ارسال نظر