کدخبر: ۵۹۰۵۸۳ //

رقابت بین کوکوریا و کارراس در رئال مادرید شدت می‌گیرد

رقابت برای پست دفاع چپ در رئال مادرید بین مارک کوکوریا و آلوارو کارراس به شدت افزایش یافته است. کارراس با نمایش‌های خوب خود، امیدهای جدیدی را در این پست زنده کرده است.

رقابت بین کوکوریا و کارراس در رئال مادرید شدت می‌گیرد

به گزارش فرتاک نیوز؛ مرجع خبری رئال مادرید، آس، گزارش می‌دهد که موضوعات در رئال مادرید هرگز کاملاً بسته نمی‌شوند و ممکن است به سرعت دوباره مورد بحث قرار گیرند. پست دفاع چپ یکی از این موارد است.

با جذب مارک کوکوریا در تابستان گذشته، انتظار می‌رفت که تمام تردیدها درباره این پست برطرف شود. اما عملکرد نه‌چندان مطلوب کوکوریا و نمایش خوب آلوارو کارراس، رقابت را دوباره داغ کرده است.

کوکوریا به دلیل پیوستنش به رئال در اواخر پیش‌فصل، در دو بازی ابتدایی فصل مقابل اسپانیول و رئال سوسیداد به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد. در بازی با سوسیداد، او در نیمه دوم به جای کارراس که کارت زرد داشت، به زمین رفت و با حضورش، جناح چپ رئال را تقویت کرد.

از آن زمان، کوکوریا جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی رئال به دست آورد و در سه مسابقه متوالی برابر مالاگا، اینتر و بتیس به میدان رفت. اما در مقابل رایو وایکانو، مورینیو تصمیم به استراحت او گرفت و کارراس به میدان رفت. کارراس این فرصت را مغتنم شمرد و با کسب یک پنالتی و گل‌زنی، رئال را به پیروزی برگرداند.

با این حال، در دو مسابقه اخیر پیش از وقفه ملی، سمت چپ دوباره به کوکوریا اختصاص یافت. عملکرد او در این بازی‌ها، به ویژه در دربی با اتلتیکو مادرید، زیر ذره‌بین قرار گرفت و انتقادات زیادی را به همراه داشت.

در کنار این رقابت، فرلان مندی نیز در حال بازگشت به میادین است. مدافع فرانسوی که به دلیل مصدومیت تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، به مراحل پایانی دوران نقاهت خود رسیده و به زودی به تمرینات رئال خواهد پیوست. اگر مندی به شرایط ایده‌آل برسد، ممکن است به ترکیب بازگردد.

در حال حاضر، رقابت اصلی بین کوکوریا و کارراس ادامه دارد و مشخص نیست که در آینده نزدیک کدام یک از این دو بازیکن، جایگاه اصلی را حفظ خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۹۰۵۸۳ //
ارسال نظر