امباپه، وینیسیوس و کوناته: جنجال جدید در اسپانیا
امباپه، وینیسیوس جونیور و کوناته با اقدام اخیر خود، خشم مردم اسپانیا را برانگیختهاند. این بازیکنان در حین بازی رئال مادرید و الچه پیراهنی را که به حمایت از مردم سئوتا بود، مخفی کردند.
به گزارش فرتاک نیوز؛ کیلیان امباپه، وینیسیوس جونیور و ابراهیما کوناته به تازگی با یک اقدام بحثبرانگیز، توجهات را به خود جلب کردهاند.
این سه بازیکن در حالی که الچه پیش از دیدار خود با رئال مادرید، پیراهنی را به نمایندگی از مردم سئوتا به آنها اهدا کرده بود، این پیراهن را مخفی کردند. این اقدام باعث بروز خشم عمومی در اسپانیا شده است.
مسئله سئوتا به خاطر هجوم 80 هزار مهاجر غیرقانونی مراکشی به این شهر و مخالفت آنها با بازگشت به کشور خود، توجهات زیادی را جلب کرده و زندگی مردم سئوتا را مختل کرده است.
بسیاری از باشگاههای لالیگا از مردم سئوتا حمایت کردهاند، اما رئال مادرید به دلیل نگرانی فلورنتینو پرز از ناراحتی انس القراری، پسرخوانده مراکشیاش، سکوت کرده بود. پرز به گرادا فنس نیز گفته بود تا اقدامی نمادین در حمایت از سئوتا انجام دهد.
اکنون اقدام امباپه، وینیسیوس و کوناته در مخفی کردن پیراهن حمایت از سئوتا، موجب خشم بیشتر مردم اسپانیا شده و احتمالاً در روزهای آینده با واکنشهای شدیدی مواجه خواهند شد. پیراهن الچه با عبارت «ما همه کابایایایی هستیم» (لقب مردم سئوتا) همراه بود که بازیکنان این پیراهن را پنهان کردند.
این نوع رفتارها به نظر میرسد در ارتباط با دوستیها و روابط شخصی این بازیکنان با برخی افراد مراکشی باشد. برای مثال، امباپه به حمایت از اشرف حکیمی پرداخته و وینیسیوس نیز رابطه نزدیکی با پادشاه مراکش دارد. در نهایت، کوناته نیز ممکن است به دلیل عقاید مذهبی خود این اقدام را انجام داده باشد.
با توجه به احساسات و واکنشهای شدید مردم اسپانیا، به نظر میرسد که آنها حق داشته باشند در برابر این اقدام واکنش نشان دهند. این در حالی است که اگر چنین اقداماتی علیه کشور دیگری انجام میشد، ممکن بود بازیکنان لیگ مربوطه واکنش مشابهی نشان دهند.