بررسی مجدد درخواست استقلال برای دریافت جام قهرمانی لیگ برتر
درخواست استقلال برای دریافت جام قهرمانی لیگ بیست و پنجم بار دیگر در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این موضوع با اعلام سازمان لیگ فوتبال ایران مطرح شده است.
به گزارش فرتاک نیوز؛ حجت اله بهمنی، مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی و سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران، در مورد اهدای جام قهرمانی فصل گذشته به باشگاه استقلال گفت: آقای حیدر بهاروند، رئیس سازمان لیگ، به مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون که در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ به تصویب رسیده اشاره کرده است. این مصوبه به دلیل نیمه تمام ماندن مسابقات لیگ برتر در فصل ۱۴۰۵_۱۴۰۴، اعلام قهرمانی برای این فصل را منتفی میسازد.
بهمنی همچنین افزود: اخیراً باشگاه استقلال درخواستی برای دریافت جام قهرمانی ارائه کرده است و قرار است این درخواست دوباره در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بررسی و درباره آن تصمیمگیری شود.