تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان به فوتبال؛ تحقق ۷۰ درصدی بودجه فدراسیونها در آینده نزدیک
وزارت ورزش با تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان به فوتبال، اعلام کرد که امید دارد تا دو ماه آینده ۷۰ درصد بودجه فدراسیونها پرداخت شود.
به گزارش فرتاک نیوز؛ منافق هاشمی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان، در مراسم افتتاح چمن هاکی مجموعه ورزشی آزادی به اقدامات اخیر دولت در حمایت از ورزش اشاره کرد. او بیان داشت که با وجود منابع محدود، این پروژه در زمان کوتاهی به اتمام رسیده و نشاندهندهی اراده رؤسای فدراسیونها برای بهرهبرداری از منابع دولتی است.
هاشمی خاطرنشان کرد که امیدوار است تمام فدراسیونهای ورزشی کشور بتوانند کمپها و آکادمیهای لازم را برای توسعه خود ایجاد کنند. یکی از هدفهای وزارت ورزش، فراهم آوردن امکانات اردو و خوابگاه برای فدراسیونها است.
وی همچنین به فدراسیونهای موفقی چون هندبال و بسکتبال اشاره کرد که پس از کشتی و فوتبال پیشرفتهای خوبی داشتهاند و از آنان حمایتهای مالی و زمین در اختیار گذاشته شده است.
در ادامه، هاشمی از اهمیت ورزش هاکی به عنوان یک رشته المپیکی و محبوب در جهان یاد کرد و ابراز امیدواری کرد که این ورزش در تمامی استانها توسعه یابد.
معاون وزیر ورزش درباره وضعیت مالی فدراسیونها بیان کرد که دولت برای حمایت از فدراسیون فوتبال در آستانه جام جهانی ۴۰۰ میلیارد تومان تخصیص داده و از تلاشهای رئیسجمهور و وزیر ورزش قدردانی کرد.
وی افزود: "با وجود چالشها و فشارها، دولت بهموقع حمایتهای لازم را انجام داده و از دیگر منابع نیز برای تقویت فوتبال استفاده کرده است."
هاشمی همچنین به اعزام کاروان بزرگ ایران برای بازیهای آسیایی ناگویا با حدود ۱۵۵ ورزشکار اشاره کرد و گفت که وزیر ورزش در این مدت جلسات تخصصی متعددی با فدراسیونها داشته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش تأکید کرد که در حال حاضر تمامی تیمها در اردو هستند و حمایتهای ویژهای برای رشتههایی که شانس مدال دارند، انجام شده است.
او در پایان گفت: "دولت در شرایط دشوار اخیر، بهویژه در دو سال گذشته، حمایتهای ویژهای از ورزش کرده است و ما بهصورت هفتگی مسائل فدراسیونها را پیگیری میکنیم تا کاروان ایران با کمترین دغدغه به بازیهای آسیایی اعزام شود."
هاشمی همچنین به تحقق ۵۰ درصدی بودجه فدراسیونها تا کنون اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این رقم به ۷۰ درصد برسد.