//
کدخبر: ۵۷۷۲۳۰ //

جولیان آلوارز ناپدید شد؛ رومرو از تأخیر در ورود به اتلتیکومادرید می‌گوید

جولیان آلوارز، مهاجم آرژانتینی اتلتیکومادرید، طبق اعلام جرارد رومرو در زمان مورد انتظار وارد محل تمرینات نشد و به‌نوعی غیبت او گزارش شده است. این وضعیت در روز بازگشت او به تمرینات اهمیت پیدا کرده است.

به گزارش فرتاک نیوز؛ جرارد رومرو، خبرنگار کاتالان، درباره وضعیت جولیان آلوارز در اتلتیکومادرید به‌روزرسانی داد. رومرو این موضوع را مربوط به روز بازگشت مهاجم آرژانتینی به تمرینات پیش از شروع فصل جدید دانست.

او گفت امروز 10 آگوست تاریخی است که آلوارز باید برای تمرینات به اتلتیکومادرید برمی‌گشت. رومرو اعلام کرد قرار بود این بازیکن ساعت 9:30 دقیقه به وقت محلی وارد دفتر مرکزی باشگاه شود، اما در زمان مشخص در آنجا حضور پیدا نکرد.

رومرو همچنین از حضور بازیکنانی مانند الکساندر سورلوت و مارک پوبیل در مجموعه ورزشی اتلتیکو خبر داد. با این حال، او تأکید کرد که وضعیت ورود آلوارز همچنان روشن نیست.

به گفته رومرو، دو سناریو مطرح شده است: نخست اینکه آلوارز شاید جدا از گروه تمرین کرده باشد و دوم اینکه ممکن است از ورودی دیگری که دور از چشم دیگران بوده وارد تاسیسات باشگاه شده باشد. در روزهای گذشته نیز شایعاتی درباره احتمال تحریم تمرینات توسط این بازیکن مطرح شده بود.

با این توضیحات، باید مشخص شود آیا دلیل غیبت آلوارز همان موضوع است یا اینکه کسی امروز ورود او را متوجه نشده است.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۷۲۳۰ //
ارسال نظر