کدخبر: ۵۷۲۸۹۹ //

نویدکیا به شایعات انتقال حزباوی پایان داد؛ مدافع سپاهان فقط استراحت کرد

سرمربی سپاهان با رد اخبار مربوط به مذاکره استقلال با محمدامین حزباوی اعلام کرد که غیبت این مدافع در دیدار دوستانه برابر فولاد تنها به دلیل مدیریت شرایط جسمانی او بوده و هیچ ارتباطی با نقل‌وانتقالات ندارد.

نویدکیا به شایعات انتقال حزباوی پایان داد؛ مدافع سپاهان فقط استراحت کرد
به گزارش فرتاک نیوز،

محرم نویدکیا به شایعات اخیر درباره آینده محمدامین حزباوی واکنش نشان داد و تأکید کرد این بازیکن همچنان در برنامه‌های فنی سپاهان قرار دارد. او دلیل غیبت حزباوی در بازی دوستانه مقابل فولاد را فشار مسابقات اخیر و نیاز به استراحت عنوان کرد.

نویدکیا گفت: «حزباوی طی یک ماه گذشته شش مسابقه برای تیم امید انجام داده بود و برای جلوگیری از فشار بیش از حد، تصمیم گرفتیم در این مسابقه استراحت کند. هیچ موضوع دیگری در میان نیست.»

در روزهای اخیر اخبار مختلفی درباره احتمال انتقال این مدافع جوان به استقلال منتشر شده بود، اما صحبت‌های سرمربی سپاهان نشان می‌دهد باشگاه برنامه‌ای برای از دست دادن یکی از مهره‌های کلیدی خود ندارد.

حزباوی که از آینده‌دارترین مدافعان فوتبال ایران به شمار می‌رود، پس از تغییرات خط دفاعی سپاهان، نقش مهمی در برنامه‌های فصل جدید محرم نویدکیا خواهد داشت و انتظار می‌رود یکی از بازیکنان ثابت طلایی‌پوشان در لیگ بیست‌وششم باشد.

اظهارات سرمربی سپاهان می‌تواند به بسیاری از شایعات پایان دهد و نشان می‌دهد در حال حاضر تمرکز این بازیکن روی ادامه حضور در اصفهان و آماده‌سازی برای شروع فصل جدید است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۲۸۹۹ //
ارسال نظر