کدخبر: ۵۷۱۹۱۵ //

لیست بزرگسالان استقلال خالی‌تر از همیشه؛ ۹ جای خالی در انتظار خریدهای جدید

استقلال در حالی تمرینات پیش‌فصل را آغاز کرده که فهرست بزرگسالان این تیم با احتساب بازیکنان بلاتکلیف، تنها ۱۱ نفر را شامل می‌شود. این شرایط باعث شده سهراب بختیاری‌زاده تمرکز ویژه‌ای روی بازیکنان جوان داشته باشد و همزمان مدیران باشگاه به دنبال تقویت ترکیب برای فصل جدید باشند.

لیست بزرگسالان استقلال خالی‌تر از همیشه؛ ۹ جای خالی در انتظار خریدهای جدید
به گزارش فرتاک نیوز،

باشگاه استقلال تهران یکی از نخستین تیم‌هایی بود که تمرینات آماده‌سازی پیش‌فصل را آغاز کرد، اما شرایط فهرست این تیم نشان می‌دهد آبی‌پوشان هنوز با کمبود بازیکن بزرگسال مواجه هستند. سهراب بختیاری‌زاده در روزهای ابتدایی تمرینات، بیش از هر چیز روی بازیکنان جوان حساب باز کرده و بخش قابل توجهی از تمرینات با حضور استعدادهای آکادمی و بازیکنان زیر ۲۳ سال برگزار می‌شود.

در حال حاضر وضعیت جلال‌الدین ماشاریپوف، دوکنز نازون و رامین رضاییان برای ادامه همکاری با استقلال مشخص نیست و احتمال جدایی آن‌ها همچنان وجود دارد. با احتساب این سه بازیکن، فهرست بزرگسالان استقلال تنها به ۱۱ نفر می‌رسد؛ آماری که نشان‌دهنده نیاز جدی این تیم به جذب نفرات جدید در بازار نقل‌وانتقالات است.

در کنار رضاییان، ماشاریپوف و نازون، رستم آشورماتوف که ۳۰ ساله است، تنها بازیکن خارجی حاضر در تمرینات استقلال محسوب می‌شود. همچنین عارف آقاسی، حبیب فرعباسی، مهران احمدی، صالح حردانی، محمدرضا آزادی، سامان فلاح و حسین گودرزی دیگر بازیکنان بزرگسال حاضر در فهرست آبی‌پوشان هستند.

با این شرایط، استقلال هنوز ۹ جای خالی در فهرست بزرگسالان خود دارد و مدیران باشگاه امیدوارند با باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی و جذب چند بازیکن باتجربه، ترکیب تیم را برای حضور در لیگ برتر و لیگ نخبگان آسیا تکمیل کنند. در غیر این صورت، بختیاری‌زاده ناچار خواهد بود بیش از گذشته به بازیکنان جوان اعتماد کند؛ تصمیمی که می‌تواند هم یک فرصت بزرگ و هم یک ریسک مهم برای آبی‌پوشان در فصل پیش‌رو باشد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۷۱۹۱۵ //
ارسال نظر