بیرانوند به هیچ توپی «نه» نگفت؛ با این دروازهبانی فاتحه تیم ملی خوانده میشود
در بازی ایران و نیوزلند که با نتیجه مساوی 2بر2 به پایان رسید، علیرضا بیرانوند یکی از ضعیف ترین بازی های خود را به نمایش گذاشت.
علیرضا بیرانوند یکی از ضعیفترین نمایشهای خود در سالهای حضورش در تیم ملی را مقابل نیوزیلند به ثبت رساند. دروازهبان شماره یک ایران روی دو موقعیت جدی حریف، دو بار دروازه خود را باز شده دید تا انتقادها از عملکرد او افزایش پیدا کند.
پس از پایان مسابقه، امیر قلعهنویی در جمع خبرنگاران با لحنی انتقادی گفت: «دو توپ روی دروازه ما آمد و دو گل خوردیم؛ سؤال این است اگر ده توپ روی دروازه میآمد، چند گل دریافت میکردیم؟»
با این حال، پرسش اصلی اینجاست؛ مشکل دقیقاً کجا بود؟ آیا اشتباهات فردی بیرانوند عامل اصلی این نتیجه بود؟ آیا مدافعان تیم ملی وظایف خود را بهدرستی انجام ندادند؟ آیا تاکتیکهای کادر فنی و نوع چیدمان تیم باعث آسیبپذیری خط دفاعی شد؟ یا ترکیب ابتدایی تیم ملی از ابتدا انتخاب مناسبی نبود؟
شما مخاطبان چه نظری دارید؟ سهم هر کدام از این عوامل در گلهای خورده ایران مقابل نیوزیلند چقدر بود؟