//
کدخبر: ۵۵۶۲۱۶ //

پیروزی نفس‌گیر لیورپول در دقایق مرگ؛ مک‌آلیستر قهرمان آنفیلدی‌ها شد

گل دیرهنگام مک‌آلیستر، سه امتیاز حساس را برای قرمزها به ارمغان آورد.

پیروزی نفس‌گیر لیورپول در دقایق مرگ؛ مک‌آلیستر قهرمان آنفیلدی‌ها شد
به گزارش فرتاک نیوز،

لیورپول در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر انگلیس با گل دیرهنگام الکسیس مک‌آلیستر موفق شد ناتینگهام فارست را یک بر صفر شکست دهد و با ۴۵ امتیاز به رتبه ششم جدول صعود کند.

لیورپول در دیداری خارج از خانه برابر ناتینگهام فارست به میدان رفت؛ مسابقه‌ای فشرده و پرتنش که تا لحظات پایانی بدون گل دنبال می‌شد. نیمه نخست بیشتر درگیرانه بود و تنها اتفاق مهم آن کارت زرد مورگان گیبس‌وایت در دقیقه ۲۰ بود. دو تیم در خلق موقعیت‌های جدی چندان موفق نبودند و دفاع‌ها عملکرد منسجمی داشتند.

در نیمه دوم، بازی سرعت بیشتری گرفت. اولا آینا در دقیقه ۶۱ از فارست کارت زرد گرفت و از دقیقه ۶۶ موج تعویض‌ها آغاز شد. هر دو تیم برای تغییر جریان مسابقه دست به تغییرات گسترده زدند و یورگن کلوپ نیز در دقیقه ۷۷ محمد صلاح و فدریکو کیه‌زا را از زمین خارج کرد تا انرژی تازه‌ای به ترکیب خود بدهد.

در دقیقه ۹۰ لیورپول به گل رسید اما گل الکسیس مک‌آلیستر پس از بازبینی مردود اعلام شد و بازی همچنان بدون گل ادامه یافت. با این حال، فشار قرمزها در وقت‌های تلف‌شده جواب داد و در دقیقه ۹۰+۷ مک‌آلیستر موفق شد دروازه میزبان را باز کند تا لیورپول در واپسین لحظات به سه امتیاز ارزشمند دست یابد.

این پیروزی دیرهنگام، لیورپول را ۴۵ امتیازی کرد و به رتبه ششم جدول رساند؛ نتیجه‌ای که امیدهای این تیم برای نزدیک‌تر شدن به سهمیه اروپایی را زنده نگه داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۵۶۲۱۶ //
ارسال نظر